reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RAPORT PORODOWY I ZDJECIA MALENSTW- bez komentarzy prosze

Slodkie te wasze malenstwa rosna panienki dla styczniowych chlopakow :)

Anusia kanusia Zuzia jest po prostu The BEst :)
az sie chce ja przytulic na razie maly spokojnie siedzi za mna przy kompie a drugi tez chce :)
A ja bym chciala jeszcze ze dwie rece i ze dwa kolana :)
Ciekawe co u aniolka moze juz tuli swoja kruszynke :)

reklama
Dziękujemy za dopisanie ;D Dodam że Anusia urodziła się w 39 tc 4 dniu, termin był na 28.I :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie :) Wasze maluszki są przekochane :)

A oto i nasz synus Olivierek nasz najwiekszy skarb.
Moj pierwszy smoczek.
dscn12629bu.jpg

[b] PADIQ
tremin porodu - 24..01
data i godzina porodu - 27.01.2006, godz.22:50
tydzien ciazy - 40t3d
imie - ZUZANNA, Felicja
waga - 3600gram dlugosc - 55 cm[/b]

NIestety co do zdjęć małej będziecie się musiały uzbroić w cierpliwość . Strona -"Zabka " nie chce mi się otwierać . :mad: Spróbuję ponownie później.

termin porodu:30 styczen
urodzona 30 styczen czyli 40 tydzien
waga:3470
dlugosc:56
10 punktow
mial byc chlopiec jest dziewczynka!!!!!
URSZULA

reklama
A to Nasza Najukochańsza Córeczka Ania ;D

anusia46bl.jpg

Kochamy Cię Skarbeńku Nasz Najsłodszy :-*

Oh, jestem taka szczęśliwa że wkońcu się jej doczekaliśmy :-*