reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RAPORT PORODOWY I ZDJECIA MALENSTW- bez komentarzy prosze

dsc002963dd.jpg

reklama
Hej, dopiszcie nas do listy.

BARTOSZ TOMASZ ur. 18 stycznia 2006 o godz. 8.17
55cm, 3450g, 10 punktów Apgar, 37tc
termin porodu 9 luty (miał być 29 styczeń, ale był źle wyliczony)

Oto nasz mały Skarb:)
bartek18012006r034210jl.jpg

bartek19012006r0526jk.jpg

bartek19012006r0650ne.jpg

bartek19012006r0732dy.jpg

czesc dziewczynki

chciałam wam sie pochwalic ze wasza kolezanka CZECHOW urodzila dzis w Św Zofii w Warszawie

GABRYSIĘ, 10 W SKALI APGAR, 53 CM I 3400

Cesarka, malutka i mamusia czują się dobrze i cycanie też chwyciły obie w lot

POZDRAWIAMY

ps - zdjecia nie mam ale gabrysia jest przesliczna :) ma ciemne wloski jak rodzice i sliczne usteczka :)

Chciałam się pochwalić swoją kruszynką

urodzona 21.01.2006 godz.6.26 (termin porodu 20.01.2006)
waga: 3870 długa:55
urodzona drogami natury
10 punktów

miała być córka i jest córka (Monisia)

obraz0386ls.jpg

obraz0420oc.jpg

Przedstawiam wam moją Madzialenę. Urodzona 18.01.2006, godz. 8:55. Waga 3800, długa na 59 cm

Zdjęcia takiej sobie jakości robione aparatem hmm telefonicznym :wink:

biaysweterek3lw.jpg

zzaszczebelkw5zn.jpg

maaczarnulka1sq.jpg

naniebieskozeszpitala2il.jpg

reklama
Do góry