reklama
MamoOlafa o kurczę współczuję jak się czuje niunia?
My już po wizycie u kardiologa i uff następna wizyta za rok
Małej wszystko się zarosło, ma tylko nieistotny naciek ale już nie dziurkę:-) więc jest ok! o 20 jedziemy do neurologa.. boję się..
My już po wizycie u kardiologa i uff następna wizyta za rok
Małej wszystko się zarosło, ma tylko nieistotny naciek ale już nie dziurkę:-) więc jest ok! o 20 jedziemy do neurologa.. boję się..
my już po wizycie u neurologa z małą wszystko ok!! to jest szew czaszkowy u niej po prostu go czuć ale nic nie widać! nie musimy chodzić do kontroli! przy okazji ją zbadał neurologicznie i mała ruchliwa i w porządku obwody główki, klatki..moja mała jest średniaczkiem więc w siatce jest pośrodku, stwierdził, że zgrabna zdrowa dziewczynka UFFF...........
Witajcie , moja córcia nieziemsko nas nastraszyła- mianowicie gorączkowała i zadnych innych objawów - obstawiałam trzydniówkę , zwłaszcza ,że i miesiac , zabkowanie i syn koleżanki z która mielismy stycznośc właśnie trzydniówkę przechodzili - więc wszystkie znaki na ziemi i niebie własnie te chorobe wskazywały.
Czekałabym gdyby nie wybroczynki które zauważyłam na nóżkach podczas kąpieli. Zaraz pojechaliśmy z malutka do pediatry , a ona ,że nie chce nas straszyc ale to może być sepsa , jeszcze jedną chorobę nam przedstawiła (zespół alergiczno - toksyczny) no i że dziecko generalnie żle wyglada i skierowanie do szpitala wypisała na cito.
Na miekkich nogach tam jechaliśmy - mozecie sobie wyobrazić.Zaraz tego wieczora miała wszystkie badania porobione , wyniki wyszły ok, następnego dnia ją wysypało - czyli jednak trzydniówka, ale w międzyczasie wyszła jej bakteria szpitalna w posiewie moczu, mocz do powtórzenia - okazało się ze potwierdził sie wynik dodatni - no i antybiotyk dożylnie , 10 dni.
Na szczęscie wszystko juz za nami , po leczeniu posiewy ujemne , wiec jestem szczęśliwa. Jeszcze jeden plus przeleczenia mojej córuni to poprawa apetytu - co baaaardzo mnie cieszy ponieważ z jedzeniem mieliśmy niezłe jazdy,co się z tym wiaże waga w miejscu stała ponad 2 miesiące;-)
Czekałabym gdyby nie wybroczynki które zauważyłam na nóżkach podczas kąpieli. Zaraz pojechaliśmy z malutka do pediatry , a ona ,że nie chce nas straszyc ale to może być sepsa , jeszcze jedną chorobę nam przedstawiła (zespół alergiczno - toksyczny) no i że dziecko generalnie żle wyglada i skierowanie do szpitala wypisała na cito.
Na miekkich nogach tam jechaliśmy - mozecie sobie wyobrazić.Zaraz tego wieczora miała wszystkie badania porobione , wyniki wyszły ok, następnego dnia ją wysypało - czyli jednak trzydniówka, ale w międzyczasie wyszła jej bakteria szpitalna w posiewie moczu, mocz do powtórzenia - okazało się ze potwierdził sie wynik dodatni - no i antybiotyk dożylnie , 10 dni.
Na szczęscie wszystko juz za nami , po leczeniu posiewy ujemne , wiec jestem szczęśliwa. Jeszcze jeden plus przeleczenia mojej córuni to poprawa apetytu - co baaaardzo mnie cieszy ponieważ z jedzeniem mieliśmy niezłe jazdy,co się z tym wiaże waga w miejscu stała ponad 2 miesiące;-)
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Mama Olafa - współczuję przeżyć.
mamjakty
styczniówka 2009
MamaOlafa - strasznie współczuję przeżyć :-( jednak posiadanie dziecka wiąże się nie tylko z tymi dobrymi chwilami, stresior tez jest ogromny - właśnie o ich zdrowie...
Kasia - fajnie, że uspokoiliście swoje sumienie i że z Laurunią jest wszystko w porządku
Kasia - fajnie, że uspokoiliście swoje sumienie i że z Laurunią jest wszystko w porządku
reklama
Ojj MamoOlaawspółczuję Ci takich przezyć i doskonale Cię rozumiem...u mojej małej podejrzewano również sepsę jak miała 5 miesięcy i jak to czytam to aż mnie ściska.. całą noc siedziałam nad nią i czekałam na wyniki.. tylko moja miała wysypkę ale nie miała temp.
Jutro jedziemy zrobić badanka krew i mocz..i oby również było ok
Jutro jedziemy zrobić badanka krew i mocz..i oby również było ok
Podziel się: