reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

reklama
Teoria teorią a dziecko i tak zrobi po swojemu :-D Ja już dawno nie przejmuje sie tymi teoriami bo dziecka książkowo nie da sie wychować...

kurcze moja mała ma katarek, chyba, tzn. w dzień go nie ma, ale w nocy oddycha przez buzię, nosek wydaje się zatkany.............wpuszczam jej wodę morską i euphorbium.........ale nic nie przechodzi, wiecie co to może być?

Marylion - może ma za suche powietrze w pokoiku...albo za cieplo... ja stara baba też tak mam, ledwo zaczynamy grzać, a w nocy nos zatkany :zawstydzona/y: kładę sobie miskę z wodą koło łóżka i jest lepiej :sorry:

może powietrze za suche, może zęby albo alergia...w tej kolejności :-) nawilż powietrze jak nie pomoże to może zębiska...

nawilżacz chodzi całą noc, wilgotność ok 40-50 % więc ok,więc może zęby, bo jedynki górne wyżynają się już od 2 tygodni i jakoś wyrżnąć się nie mogą!!!!

My dzisiaj po kontroli, oskrzela ok, mamy już leki odstawić, katar też mamy za sobą, ale pani doktor dałą skierowanie na badanie moczu bo mały ma powiekszone węzły.Powiedziała że to może byc po infekcji ale trzeba sprawdzić czy to nie jakies zapalenie. Mam nadzieję że wyniki bedą ok.

ufff a my odebralismy wyniki na chlamydię. na szczęście okazały się negatywne!!! teraz tylko niech skończy się antybiotyk i będzie ok. strasznie się ucieszyłam.

Kasia szczerze mówiąc to byłam w szoku ze takie badanie Ci zlecili.. przy chorobach powinno sie standardowo robic wymazy z gardła i nosa zeby wiedziec jaki antybiotyk i czy wogóle go podac ale niestety u nas jak sam sobie wymazu nie zrobisz to nikt Ci go nie zleci...
ja robie to sama i ide z wynikiem do lekarza

Marylion moj młody jeszcze nie skonczył antybiotyku a znowu oddycha przez buzię i czasami pociagnie nosem ale nic nam nie leci
zreszta wszyscy jestesmy poprzeziebiani..

reklama
A my zdrowi nananan :-) :-) :-)
I codziennie modle sie do Tego Na Górze żeby już tak zostało :-)

Dużo zdrówka waszym dzieciaczkom i wam tez :-)

Do góry