reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

raport medyczny- czyli nasze pociechy u lekarza

...kurcze współczuje przeżyć szpitalnych.... moja Niunia też powoli dochodzi do siebie, co odzwierciedla się przede wszystkim w duuużym apetycie - ufff nareszcie.:tak:
Przez tydzień czasu przeszliśmy przez trzydniówkę, angine ropną, katar i kaszel. Teraz Mała ma już rzadko kaszel mokry i malutka chrypkę. Mała zschynchronizowała się w chorowaniu z babcią - reszta gawiedzi na razie się trzyma. \DUŻO ZDROWIA WSZYSTKIM.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
My też byłyśmy w szpitalu, niuńka zachłysnęla mi sie , zrobiła sie wiotka i potwornie zbladła........byłam tak wstrząśnięta , że nie pamiętałam nr na pogotowie nawet......na szczeście już jestesmy w domku i wszystko dobrze się skończyło.....

no i skonczyło sie antybiotykiem..młody bidulek straszny nic jesc nie che tylko cyca bo stałe nawet papki go dzwigaja,, a dzis zasnał na klecącow kojcu jak poszłam pootwierac okna zeby luftnąc przed snemmm

poza tym lulka ma bolawego bo mu matka mocniej pociagła przy myciu niedawno

zdrówka;-)my też chorujemy, ale w domu i może się uda bez antybiotyku;-)
Dziewczyny współczuje serdecznie szpitalnych akcji:-(Dobrze, że już jesteście w domku i już dobrze:-):-):-)

Piotrkowi wyszło jakieś uczulenie...Suche czerwone łokcie, podobnie z kolanami plus czerwone suche poliki..Na pewno nie od wspomnianych pieczarek bo po pierwsze inne są objawy a po drugie wydaje mi sie że coś mu sie już kilka dni temu zaczynało....Ale myślałam że to otarcia od raczko-czołgania....No i zonk bo nie wiem od czego...nic nowego nie dostawał ostatnio...A może to jogurt naturalny pogorszył sprawe???

Adiva natłuszczaj mu te miejsca najlepiej kremem do skóry atopowej np atoperal albo emolium i to pewnie skaza białkowa

mojej Juli zas na plecach i brzucu wykoczyły chrosty i liszaje ponoc pokarmowe albo lekowe dermatolog we wtorek.. a młody ma poczatek zapalenia oskrzeli...

Miała katar, taki dośc gęsty który zalegał jej w nosogardzieli (nie do wyjecia frida), malutka poszła spać już na noc, do tego śliny przy ząbkowaniu , troche płaczu , marudzenia wczesniej kolacja - i tak sie wszystko złożyło na to zachłyśnięcie....przezyc nikomu nie zycze , calą noc w szpitalu czuwałam nad jej lózeczkiem....drżąc ze strachu że może sie powtórzyc............

reklama
MamaOlafa
icon_przytul.gif

zdróweczka dla córeczki.

Do góry