reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
...uhm... u mnie tak było bardzo częstomam jeszcze pytanie- ( slyszalam ze to jest normalne) brzusio w jedne dni jest napompowany jak bania a w inny prawie nie widac ciazy a jedynie napchany jak po pozadnej uczcie. to sie zdaza?
mam jeszcze pytanie- ( slyszalam ze to jest normalne) brzusio w jedne dni jest napompowany jak bania a w inny prawie nie widac ciazy a jedynie napchany jak po pozadnej uczcie. to sie zdaza?
w takim okresie ciąży jak twój - zgadza się, ale potem to już będzie tylko napompowany!
justice25
Fanka BB :)
witajcie mamusie styczniowe 2007 :-) dziękujemy, ze chcecie nam pomóc, jeśli bedę miała jakies pytania wątpliwości to z pewnością skorzystam z tego forum :-)
Ale Wam dobrze, że juz te małe pociechy sa z Wami - małe slicznotki
O mam pytanie :-) czy urodzilycie to co Wam lekarz zasugerowal? Mnie powiedzial, ze widzi dziewczynke ;-) oczywiscie 100% pewnosc bede miala w styczniu
Ale Wam dobrze, że juz te małe pociechy sa z Wami - małe slicznotki
O mam pytanie :-) czy urodzilycie to co Wam lekarz zasugerowal? Mnie powiedzial, ze widzi dziewczynke ;-) oczywiscie 100% pewnosc bede miala w styczniu
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Mi powiedział, że chłopiec no i się sprawdziło:-).
Podobno jak stwierdzi chłopca to na 99% będzie chłopiec, a jak dziewczynkę to pół na pół. Chłopca łatwiej rozpoznać, tak się mówi, ale czy to prawda to nie wiem do końca.
Podobno jak stwierdzi chłopca to na 99% będzie chłopiec, a jak dziewczynkę to pół na pół. Chłopca łatwiej rozpoznać, tak się mówi, ale czy to prawda to nie wiem do końca.
A
ania_zywa
Gość
No proszę, rano nic a teraz wchodzę i nowy wątek;-). Mi lekarz już w 5 miesiącu powiedział, że widzi dziewczynke, ale na 100% nie był pewien. Kolejne USG potwierdziło i mam dziewczynkę;-):-).
M
MariaOla
Gość
Mi powiedział, że chłopiec dwa tygodnie przed rozwiązaniem i się sprawdziło Wcześnie nie było dobrze widać, bo miałam łożysko osadzone na ścianie przedniej macicy i ginek potrzebowałby zestawu lusterek by zajżeć tu i ówdzie
reklama