Sun flower35
Fanka BB :)
Z jakiej niewiedzy?! Przecież pozna płeć po brzuszkuhahahahah, matko... To do 20 tygodnia chyba zwariuje z niewiedzy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jakiej niewiedzy?! Przecież pozna płeć po brzuszkuhahahahah, matko... To do 20 tygodnia chyba zwariuje z niewiedzy.
myślę, że 99,9% a co dziś jadłaś na śniadanie?Made my day!
Jestem 25 dnj po teście. Jakie szanse na to, ze stając przed lustrem poznam płeć?
owsianka weszła z owocami! To musi być dziewczynka!myślę, że 99,9% a co dziś jadłaś na śniadanie?
no widzisz! Nie masz co iść do gina po płeć bo już wiesz!owsianka weszła z owocami! To musi być dziewczynka!
Made my day!
Jestem 25 dnj po teście. Jakie szanse na to, ze stając przed lustrem poznam płeć?
dobrze, że nie chłopak jeśli miałby jej wystawaćBędzie dziewczynka bo masz dziurkę na brzuchu