reklama
paulenka91
Fanka BB :)
U mojego synka jakos między 7-8 miesiącem życia pojawiły się dolne jedynki, potem poszło lawinowo. Ma dwa lata i już wszystkie zęby do piątek. Twój jest dodatkowo wcześniakiem więc o ten miesiąc Jeszcze jest do tyłu. Nie stresuj się, ząbki sie pojawia!
Dzień dobry. Jestem tu nowa:-)
Mam na imię Marzena i jestem młodą mamą poznego wcześniaka. ( urodzonego w 36-tyg ciąży).
Mam obawy z braku zębów u synka.. Proszę o informację jak u was to wygląda w 8-miesiecu życia dziecka:-(
paulenka91
Wśród moich koleżanek dzieci(2latkow) wiele jest w fazie trójek a 5 nie widać, wiec wcale nie muszą.
Maja wyjsc do 2rz wszystkie. Moj synek dopiero teraz na pierwsze a skonczyl 10miesiecy
DarkAsterR
Mojej koleżanki synek, urodzony o czasie, nie miał jedynek do 13 miesiąca życia...
A potem jak poszło to lawinowo.
A potem jak poszło to lawinowo.
A jak Pani córka się przemieszczała po podłodze? Po mój synek pęsa i obraca się z pleców na brzuszek, jak chce jakąś zabawkę!Moja córka nie jest wczesniakiem, a pierwszy ząb miała na 11 miesięcy. W marcu skończy 2 lata i ma 12 zębów.
Też się martwiłam, więc Cię rozumiem.
reklama
Anita1990
moderatorka
to powinny sie konsultowac. Przy skonczobym 2rz dziecko powinno miec komplet zebow mlecznych.Wśród moich koleżanek dzieci(2latkow) wiele jest w fazie trójek a 5 nie widać, wiec wcale nie muszą.