reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
Ja równiez podaje herbatke do picia na ok 1 godz przed jedzeniem ok 30 ml, kazali na zmiane poic koperkiem i plantexem
A wiecie co dziwnego mała miała kolki kazali przed jedzeniem podawac infakol i kolki zrobiły sie jeszcze większe a jak odstawiłam teraz to nie ma kolek dziwne preparat na kolki wzmagał je zamiast uśmierzac.

mojej Infacol tez nic nie pomagal. Jakbyscie chcialy to mam jeszcze proszek troisty w chacie - kiedys go stosowano. My go zamowilismy w aptece, a w miedzyczasie pomogl Debridat.

Głuszek a dlaczego podajesz herbatkę... moja jest tylko na piersi i jej to wystarcza, a koper jest przecież we wszystkich herbatkach mlekopędnych...
Na ulewanie są mleka modyfikowane AR ale jak dziecko jest tylko na piersi to chyba nic...

Podobno układ pokarmowy dziecka dojrzewa ok 6 miesięcy, więc do tego czasu ulewanie może się zdarzyć, chyba że dziecko nie przybiera na wadze :-)

helnia na ulewanie jest coordinax,ale to jest chyba na receptę...ewa to brała bardzo długo,bo bardzo długo ulewała,a of course cycem ja karmiłam,a włąsnie po co ta herbatka?

reklama
biedrona herbatka z kopru na kolki -
reni ja nie piję zadnych cherbatek mlekopednych bo juz by mi całkiem cyce ekspodowały ;D ;D ;D ;D
heluniamojej sie tez ulewa i zyga - lekarz powiedzial ze to wina wlasnie niedojrzalego ukladu pokarmowego i ze do 3 miesiecy minie ;D

Do góry