reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
Ja równiez podaje herbatke do picia na ok 1 godz przed jedzeniem ok 30 ml, kazali na zmiane poic koperkiem i plantexem
A wiecie co dziwnego mała miała kolki kazali przed jedzeniem podawac infakol i kolki zrobiły sie jeszcze większe a jak odstawiłam teraz to nie ma kolek dziwne preparat na kolki wzmagał je zamiast uśmierzac.

mojej Infacol tez nic nie pomagal. Jakbyscie chcialy to mam jeszcze proszek troisty w chacie - kiedys go stosowano. My go zamowilismy w aptece, a w miedzyczasie pomogl Debridat.

Głuszek a dlaczego podajesz herbatkę... moja jest tylko na piersi i jej to wystarcza, a koper jest przecież we wszystkich herbatkach mlekopędnych...
Na ulewanie są mleka modyfikowane AR ale jak dziecko jest tylko na piersi to chyba nic...

Podobno układ pokarmowy dziecka dojrzewa ok 6 miesięcy, więc do tego czasu ulewanie może się zdarzyć, chyba że dziecko nie przybiera na wadze :-)

helnia na ulewanie jest coordinax,ale to jest chyba na receptę...ewa to brała bardzo długo,bo bardzo długo ulewała,a of course cycem ja karmiłam,a włąsnie po co ta herbatka?

reklama
biedrona herbatka z kopru na kolki -
reni ja nie piję zadnych cherbatek mlekopednych bo juz by mi całkiem cyce ekspodowały ;D ;D ;D ;D
heluniamojej sie tez ulewa i zyga - lekarz powiedzial ze to wina wlasnie niedojrzalego ukladu pokarmowego i ze do 3 miesiecy minie ;D

Do góry