reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

Głuszku oj tak ale widzisz jak sie dorwałam do neta to jakos mi wczoraj było sie ciezko rozstac a dzis oczy mam na zapałki.
Dobrze ze moja mama i pra babcia mi córe zabrały bo znowu mam czas tu poklikac:-D :tak: :rofl:

reklama
jeszcze raz dzieki laski za troske,takie kochane jestescie;-)
Heksunia kurcze,ale si porobilo u ciebie,och te zycie co,non stop klopdy pod nogi rzucam,zycze aby sytuacja sie wyjasnila i po analizach,podejmiesz sluszna decyzjie.Mam nadzieje z z twoja Natalka jest juz ok;-) trzmaj sie kochan myslam jestem z TOba

Dziekuje bardzo.
Natali chroby jak jestem u mamy tak mocno nie odczówam ale juz znacznie mniej marudzi i przestałam podawac przeciwbólowe.
Jutra raczej dzis musze wrócic do domu wiec odezwe sie dopiero we wtorek jak bede znowu u mamy.

a ja miałam sądną noc!!!!! Marysia się obudziła o 2 do 4 ją usypiałam i nic potem obudziłam męża i on ja usypiał do 5, unęła, obudziła sie przed 6 uspil ją znowu potem się obudziła przed 7 - zjadła i nie chciała spac - uspiłam ja ledwo co żywa. Wstała potem o 9, nakarmiłam ją i wział ją mąż a ja spałam sobie bo mnie łeb napieprzał okrutnie. Maż ją uśpił (kurde czyli jednak umie :-) ) i sie obudziła o 12 razem ze mną. Cały dzień chodze ledwo zywa... I wszystko dlatego że ją pochwaliłam:baffled: :baffled: :sick: :sick:

Jakubowi też ostatnioze snem odbija. Wczoraj nie spał od 15 do 24 i wcale nie zamierzał zasnąć. Makabra :szok: Czasami mi się wydaje, że czuwa, żebym tylko go nie odłożyła do łóżeczka. Cwaniak ;-)

oan wczoraj tylko na raczkach spała, ja ją do łózeczka a ona się czochra i za 5 minut oczy otwatre. Dzis czuje ze bedzie ot samo BO JUZ BYŁAM U NIEJ DWA RAZY . Kurde Abryzula - myslisz ze to zęby???

Ja już na bek nie czekam. Śpię razem z Jakubem w jednym łóżku. Jest lepszy niż Cerazette i inne środki antykoncepcyjne.
Kiedyś przesypiał w łóżeczku do 5 rano, od jakiegoś czasu może do 2. Czasami jeszcze krócej.:baffled:

reklama
Do góry