reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pytania o opieke nad dzidzia?

reklama
s5001169qp9.th.jpg

Gadget tu jest zdjecie jak wyglada po zawinieciu!!!:)

Kamilka witaj!!! hehe jak milo cie widziec!! juz pisalam ze ta plyta nazywa sie :szczesliwe niemowle" i dostalam ja do jakiejs gazety!!

wzajemnie Lilith dzięki za info i zdjęcie już wiem jak to ma wyglądać musze spróbować na moim małym bo on spokojnie umoe spać tylko na brzuszku a tak to ręce i nogi lataja na wszystkie strony i się budzi biedaczek.
Twoja mała jest przekochana!

a+t ty to masz pediatrę który lubi postraszyć :( najpierw ze szyną na bioderka, teraz że się rączki trzęsą :( Powiedz zadowolona jesteś z tego lekarza ???

ewe - no szyna na bioderka to grozila, ale naprawily wade cwiczenia, ale to nie pediatra straszyla tylko ortopeda, ktory robil usg. Teraz z raczkami to po prostu zauwazyla takie cos, ale mowila, ze spokojnie czekamy do 6 miesiaca, jesli wtedy to nie zniknie to moze znaczyc, ze cos nie gra. Zadowolona jestem z niej bardzo, bo zawsze bardzo dokladnie informuje, oglada, czeka na pytania i bardzo dobrze na nie odpowiada. Ma swietne podejscie do dzieci i w ogole... Radzi, a nie krytykuje za wszystko niedoswiadczonych rodzicow. Fajna jest naprawde i wlasnie nie straszy nawet jak ja z czyms panikuje to ona uspokaja.

reklama
Do góry