reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle mlode mamy :)

Hej [emoji16]melduję się . 22.09.2016 urodziłam Lenke z waga 3970 kg przez cc miała 58 cm i 10/10 w skali apgar [emoji16]a 25 wrzesnia już byłyśmy w domu. Coreczka ma się dobrze cala zdrowa i w miarę grzeczna [emoji16]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję Amcia :* niech Córka zdrowo rośnie :* <3 Duzo Usciskow i Zdrowka dla Was :D

reklama
Amcia gratulacje :) dawno mnie ti nie bylo. U mnie jednak bez zmian :( staramy sie od lipca ..mamy pazdziernik i klapa.. Dzis lub wzoraj powinnam miec owulacje, staralismy sie od piatku intensywnie jednak nawracajace infekcje mnie zamecza.. Nie mam w ogole sluzu plodnego i juz mam dosc. Co wylecze to wraca :( koszmar

Amciaa Jutro idę na wizytę zobaczyć jak maluszek się czuje 11.10 byłam to spał z kciukiem w buzi nawet nie przeszkadzało mu jak położna mnie gniotła żeby obejrzeć malucha całego niestety płci jeszcze nie znam , jutro idę z mężem i może pokaże co tam chowa :) jak Macierzyństwo ?? Dzisiaj zaczęłam 17 tydzień :)

Witam Cię Karolino :)

Margaretka nie załamuj się :* będzie dobrze nie myśl po prostu o tym sprobuj wyluzować nie stresować a seks traktować jak przyjemność a nie jak po prostu dzien do zrobienia dzidzi :* .... 3 mam za Ciebie Kciuki Kochana

Dziekuje :* staram sie nie myslec na sile o tym ... W tyn tygodniu przede wszystkim musze isc zrobic wymaz zeby okreslic co mi dolega i czemu to tak ciagle wraca.. Ginekolog mowila ze to lekka infekcja (nie grzybica i nic jakiegos ciezkiego) a mimo to ciagle wraca.. Sprobuje od wymazu, wyleczenia jak najszybciej bo juz mnie to irytuje.

Milinka jak tam u Ciebie ? Dobrze sie czujesz ? Zastanawiam sie troche jak to bedzie u mnie gdy sie juz uda bo pracuje w sieciowce, mam dosc stresujacego szefa i ogolnie praca pod presja +noszenie ciezkich rzeczy i nie wiem czy jak juz bedzie fasolka w brzuszku, to czy bede musiala zejsc na zwolnienie czy bede zdolna do pracy? Masz jakies nudnosci czy cos ? Jak samopoczucie ? Ty pracujesz czy domek?:)

Margaretkaa ja pracuje w Holandii i to jest praca fizyczna już jest 17 tyg 5 dzien :) , dzisiaj zrobiło mi się słabo i wymiotowałam w pracy ale to z przemęczenia że rano wstaje o 4:30 i o 5 jade rowerem do pracy pozniej czułam sie lepiej . od czasu do czasu wymioty wracają ale często mam zawroty głowy ale wiem że to hormony , z najgorszych dolegliwosci to swedzenie brzucha :( mozna sie zadrapac .... Margaretkaa ja miałam od dziecka problem z grzybica pochwy no i wiem ze zawsze robiłam nasiadowki z Vagosanu... Moja praca ogolnie tez jest stresująca bo jestem operatorem maszyn i pełno mam na głowie ale jeszcze kilka tygodni i rezygnuje bo nie chce stresować mojego malucha moze 16 dowiem sie płeć bo bede w klinice na 24h w tym pol dnia badania cy wszystko z maluchem dobrze. :* a ja trzymam za Ciebie Kciuki <3 będzie dobrze

Witam Rudadagusie !

Gratuluję :*

To faktycznie niedlugo pora wyluzowac by sie nie przemeczac. !
Masz juz przeczucie kogo nosisz w brzuszku ? :-)

Ja wlasnie kupilam sobie ten vagosan. Faktycznie moze jutro zrobie sobie nasiadowke, skocze po cos dopochwowego. 2 jestem zapisana do gina, musze wyprosic od niego badanie moczu, tarczycy i prolaktyny. Jak jie bedzie chcial zrobix to zrobie prywatnie, wyjscia nie mam. Mam zamiar tez kupic ziolka wspomagajace owulacje i plodnosc bo od 2 miesiecy mam cykle jakby bezowulacyjne :(

reklama
w sumie czuje sie jakby to był chłopak :p jakieś takie przeczucie mam ale najważniejsze jest o ze ma byc zdrowe nic innego sie nie liczy dla mnie :) .. na wolne moge isc 6 tygodni przed porodem i 10 tyg po porodzie bede z maluchem w domu i musze wrócić do pracy. Sprobuj z tymi ziolami moze akurat pomogą :*

Do góry