reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszle mlode mamy :)

reklama
hej hej :)

ja juz mam 9 tydzien w nl skwarzy 35 stopni :p teraz sie nie da wytrzymac dzieki Bogu ja bede miala wiekszy brzuszek w zime w sumie mam malego stresa przed wyjazdem no i nie dostalam odpowiedzi czy moge w rezultacie jechac moj maz dostal ze moze a ja czekam i sie denerwuje :( ... szukam jakiegos eliksiru na chorobe lokomocyjna i jutro bede robic herbatke z imbiru i miodu mam nadzieje ze pomoze :D... Oj jak fajnie :* chociaz czujesz ze nie jestes sama , musi to byc fajne uczucie czuc ruchy malucha :D

Hej :) chyba tutaj mnie jeszcze nie bylo :) mam na imie Ania, termin na kwiecień... lat 21 ;D wiec chyba jeszcze sie zaliczam do młodych hehe :)

owszem pierwsza :) już sie nie moge doczekac rosnącego brzuszka bo póki co płasko u mnie :( jestem z okolic Lublina ;-)

reklama
Do góry