reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle mlode mamy :)

reklama
Fajniutko masz, początki troszkę chyba męczą samopoczucie ale będzie dobrze. Nosisz taką małą fasolke już pod serduchem. Cudownie :)

A u mnie teraz kiepsko zmęczona strasznie i już leżę w łóżku...i ten kręgosłup na dolnej partii mi nie daje zyc.. a jutro do roboty i 9h n nogach...dzisiaj też w pracy miałam tak mokro że już myślałam ze okresu dostałam az bieglam do wc...zawsze przed spodziewana @ mam mega sucho a tu takie zdziwienie ??? Zobaczymy co będzie jutro :)

Hej dziewczyny musze wam napisac ze chyba niestety dostalam okresu.. Dzis rano obudzilam sie z lekkim plamieniem, troche rozniacym sie od okresowego bo jest bardziej wodniste zero skrzepow i ma jasniejsza barwe a zawsze okres to gesta krew,skrzepy
... Ale boli mnie podbrzusze, ten kregoslup rowniez..czytalam troche o implantacji i nei wiem czy to moze byc to czy ja po prostu za bardzo przezywam.. Mojego faceta siostra dowiedziala sie o ciazy w 4 miesiacu bo normalnie miala krwawienia/plamienoa o myslala ze to okres. Ja jestek wlasnie w pracy do 17, zle sie czuje i jak wyjde z roboty to od razu zrobie test i ide sie zapisac do ginekologa..

:( :(

Amcia ja nie mogę się już doczekać aż będę miała brzuszek hihi niestety w pracy ciężko I czasami sama muszę dźwigać a dzisiaj jak się podciagnelam Na maszynę to aż mnie na dole zabolało :-(...

maargaretka staralam się do maja o maleństwo Ale później odpuscilam sobie brak okresu tłumaczyłam sobie problemami w rodzinie i stresem w pracy bo czułam ze ma być okres a go nie było do teraz biegam do łazienki kl poczuje "mokro" ze strachu jeszcze koleżanka w pracy mi nagadala o ciazach Po za macicznych pustych jajeczkach plodowych ze dalej w stresie żyje ...

No niestety u mnie pojawil sie okres :( juz wlasnie mi sie skonczyl wczoraj. 18.08 @@ zaczelam nowy cykl, poprzedni byl wzorcowy 28 dni czyli kolo 1 września powinna byc owu .. Dzisiaj ide zapisac sie do ginekologa zobacze czy nie mam jakiejs infekcji i czy wszystko ok :)

Maargaretkaa :D ja miałam kalendarz w telefonie i wyskakiwały mi dni plodne hehe mój mąż o nim nie ma pojęcia ale mało z niego pozniej korzystalam tak an serio olałam Go totalnie i jakos tak wyszło :D

Amcia ten tydzien jest okropny wymiotny tydzien hehehe :p i duzo chodze siusiu a w pracy mi to przeszkadza :D odliczam dni do wizyty u lekarza :D i ogólnie do urlopu w Polsce ze zobacze rodzine jestem pełna optymizmu :D a jak tam Twoja dzidzia? jak sie czujesz ? Upały pewnie Cie meczą :(....

reklama
Milinka25 powiem Ci że u mnie narazie chłodno [emoji5]lena dobrze w czwartek wizyta zobaczymy ile waży nasza księżniczka [emoji5]a tak to kopie po zebrach i wieści się [emoji4]czuję się dobrze od 3 dni bo wcześniej masakra zgaga bol pleców głowy i nóg .[emoji5] zaczęłam się nawet wysypiac i mam siłę na sprzątanie i gotowanie[emoji5] a jak u Ciebie jak się czujesz ? Który już masz tydzień ?[emoji2]

Do góry