reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe Mamy z Torunia

reklama
Wstępnie chłopiec, ale 100% potwierdzenia jeszcze nie mam. W środę mam wizytę i mam nadzieje, że poznam płeć serduszka już na 100% :)
A jeśli chodzi o warsztaty to zarówno na te w marcu jak i w kwietniu już jestem zapisana. Więc pewnie się tam spotkamy jeśli też się wybieracie :)

Zaczęłam chodzić na zajęcia dla kobiet w ciąży do centrum formy i tam dużo mam również spodziewa się chłopców. Jakiś buum w Toruniu :)

Zaczęłam chodzić na zajęcia dla kobiet w ciąży do centrum formy i tam dużo mam również spodziewa się chłopców. Jakiś buum w Toruniu :)
To ja taki rodzynek z dziewczynka hehe wsrod was. Chociaz u mnie w pracy u kolezanek to rodzily sie wlasnie dziewczynki w przewadze :) w ostatnim roku

Są wolne darmowe miejsca jeśli ktoś chce mogę podać nr tel pod ktorym Pani zapisze was za free. Spotkanie MAMA WIE w Toruniu już 2.04 (niedziela) Przypominamy: Hotel Copernicus, Bulwar Filadelfijski 11, godz. 10:00 rejestracja na miejscu, spotkanie 10:30-13:30. Mamy jeszcze ostatnie wolne miejsca, zapraszamy do rejestracji na www.mama-wie.pl osoby towarzyszące oraz przyszłych i świeżo upieczonych rodziców.

Ja sie zapisałam'jakis czas temu juz na to. Jak wrazenia z piatkowych warsztatow? Bo. Ja szczerze byłam nimi rozczarowana. Położna czytajaca slajdy słowo w słowo, pani od homeopati wymieniajaca każdy lek z nazwy i omawiala po kolei ktore tak były w ksiazeczkach ktore dostalismy, brak jakiejkolwiwk przerwy i ogolnie chaos sprawił ze byłam zawiedziona. Najciekawszy to.chyba był pan od fotelików. Szkoda bo październikowe warsztaty z Mamo to ja byly naprawde fajne-widac trafili sie lepisi prelegenci

Też się zawiodłam tymi warsztatami. Mnie najbardziej przekonała pierwszą Pani która opowiadała o żywieniu mam i niemowląt. Zobaczymy jak spisza się w niedzielę

ja byłam na warsztatach Mamo to ja i mi się podobało o szczepieniach o których się tyle mówi i pierwsza pomoc! No i w sumie polecam, bo dobra organizacja tego była.

reklama
Do góry