reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

A może są jakieś mamy z osiedla Botanik? :)

Oj nie było mnie ładnych kilka miesiecy.. wczoraj Antek skończył 11 miesięcy, kiedy to zleciało?! chodzi już sam od 9 miesiąca, szybko nam się ładnie rozwija, próbuje coś tam mówić, smieszek jakich mało z tego naszego kawalera :) a co u Was? jak dzieciaki? Mnie trochę dobija momentami ta monotonia i samotność w domu..
Wsumie ja mieszkam w Lublinie pół roku mam dwie córeczki jedna ma 4miesiace skończone a druga 2lata i 9miesiecy i nie znam za bardzo tutaj nikogo...

reklama
Witam i ja ;) mój synek ma prawie 13 miesięcy . Jeśli chodzi o nocki to jest niestety ciężko... On nadal doi cyca i budzi mi się w nocy od 3 do nawet 8 razy czasami... Żeby tylko podoić, nawet nie pojesc, bo tam już za bardzo nie ma co ;) chciałabym go odstawić ale to trudny przypadek, zasypia tylko przy cysiu...

Hej! Moj synek właśnie skończył 14 miesięcy. Już nie da się upilnować tego szkraba. I to prawda z tymi sinikami i guzami;) najbardziej mnie bolał pierwszy siniak teraz już się przyzwyczaiłam. Jeden znika to następny się pojawia. Ech.. ;) U nas w nocy są mniej więcej 3 pobudki i wtedy dostaje butelkę. Niestety w dzień mamy problem z jedzeniem. Nie toleruje nic oprócz mleka z butelki. Czasami uda mi się dać mu ze dwie łyżeczki zupy i to tyle.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dobry wieczór :)

Marta18691 ja jestem z Kaliny ale z chęcią się spotkam w bawialni :) Jakiś autobus na pewno ode mnie kursuje ;)

Chomik o dziwo mimo kaskaderskich wyczynów nie nabija sobie siniaków...
W ekspresowym tempie wchodzi na fotel a potem na ławę, wersalka czy kanapa to pikuś a ostatnio z kanapy wszedł na parapet taki mały alpinista ;)
Nocy nie przesypia całej, ale że śpi ze mną to mi te pobudki zbytnio nie przeszkadzają...dostanie cyca, zje i śpi dalej :)

Ewelinka10425 dlaczego uważasz, że nie masz już zbytnio pokarmu? W dzień już nie karmisz?
Mój też na noc tylko przy cycu zasypia choć był wyjątek jak poszłam na wesele w sierpniu i moja siostra z nim została.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór :)

Marta18691 ja jestem z Kaliny ale z chęcią się spotkam w bawialni :) Jakiś autobus na pewno ode mnie kursuje ;)

Chomik o dziwo mimo kaskaderskich wyczynów nie nabija sobie siniaków...
W ekspresowym tempie wchodzi na fotel a potem na ławę, wersalka czy kanapa to pikuś a ostatnio z kanapy wszedł na parapet taki mały alpinista ;)
Nocy nie przesypia całej, ale że śpi ze mną to mi te pobudki zbytnio nie przeszkadzają...dostanie cyca, zje i śpi dalej :)

Ewelinka10425 dlaczego uważasz, że nie masz już zbytnio pokarmu? W dzień już nie karmisz?
Mój też na noc tylko przy cycu zasypia choć był wyjątek jak poszłam na wesele w sierpniu i moja siostra z nim została.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
To fajnie:-)

W dzień śpi 2 razy więc wtedy też dostaje cyca. A wydaje mi się że pokarmu nie mam już za dużo bo jak doi to przez jakąś minutę tylko połyka mleko a później robię za smoka :p
Ja też z Kaliny ;)

Marta to ja drugi koniec , bo Sławin :/

No ja też do siniaków przywykłam, tym bardziej że syn jest niesamowicie ruchliwym dzieckiem i nawet minuty w ciągu dnia nie usiedzi. Mało rzeczy jestem w stanie przy nim zrobić, ale co tam :) Mój też wstaje w nocy tak 2 razy , rzadziej 3 i też zawsze dostaje butlę mm i śpi dalej. Ciekawe kiedy całe noce zaczną przesypiać..

reklama
Do góry