reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
Witam dziewczynki! Przy maluszkach jest tyle roboty ze brak czasu na sen a co dopiero na zagladanie na forum. Staram sie jednak na biezaco Was nadrabiac :-)
Jesli chodzi o proszki do prania, ja kupuje te z Jelpa. Do prania dodaje tez plynu do plukania- tez z Jelpa, ktory jest przeznaczony dla noworodkow. Pralka obecnie chodzi u mnie non stop. Zaopatrzcie sie zatem w te srodki na zapas. To co tez zauwazylam warto miec spora ilosc pieluszek tetrowych. Ja musialam dokupic, bo przydaja sie do wielu rzeczy - od podkladania pod glowke do przykrywania, wycierania, kapieli do wanienki itd.

hej!

wczoraj bylam na wizycie kontr. z szyjka.i stoi w miejscu!!!ufff zadnego krazka nie potrzeba:)
Ja juz ciuszki mam wszystkie poprane, uzywalam proszku Lovela a pozniej bede uzywac E senstive.zobaczymy jak mala zareaguje.
No i wpadlismy zobaczyc porodowke.mysle ze jest w porzadku.NO i czekam na zam.wozek:):)
Tak to juz z leksza chcialabym koniec czerwca bo jakos zaczelo mi sie dluzyc.
Pelna Twoja kieca na wesele jest swietna, widzialam jej reklame w gazecie:)Na weselu na pewno bedziesz musiala czesto wstawac ja dlugo nie umialam usiedziec;)
eevlee a jakies foteczki chlopaczkow beda?

Eevlee fajnie że się odezwałaś, a chłopaczki ile już ważą?
Ysia super że szyjka się nie skraca :tak: Ja mam tak że czasami mi się dłuży i chciałabym mieć już małą, a czasami jestem przerażona i sobie myślę jak fajnie być w ciąży :-)
Ja wiem że nie usiedzę za długo na weselu, bo przy kompie po 2 godzinach bolą mnie plecy, będę chodzić i odpoczywać w pokoju dla nowożeńców :tak: Jeny ja nie mogę uwierzyć że moja mała Monia wychodzi za mąż :szok: Już się nie mogę doczekać weselicha, szkoda że będę niezupełnie na chodzie :sorry2: Póki co żyję egzaminem emka i tym weselem, a potem to już czerwiec, więc szybko trzeba będzie skompletować wyprawkę a potem poród :szok:

pełna ja tez ide na wesele ale dopiero w lipcu ale sukienke juz zamowilam wlasnie na nia czekam bo patrze ze na all zniknela i szybko pisalam do goscia aon ze ma ostatnia w tym kolorze i rozmiarze wiec szybko kupilam

Witajcie!
Ja piore do tej pory ciuszki w proszkach dla dzieci bo poprostu mam na tyle ale jak juz mi sie skoncza to bede prala w normalnych.
Alanek od wczoraj podjada jabluszko i marchewke:-) Dziś kończy 4 miesiące:-)
pełna i cała reszta dziewczyn z brzuszkami nie stresujcie się tak porodem bo nie ma sensu zamartwiac sie na zapas, dacie rade, ja dalam to i Wy tez:-)
Pozdrawiam

Jestem po wizycie u gina i moj maly klopsik wazy 2399g czyli od ostatniej wizyty przytyl 1kg, a mialam ja 17 kwietnia wiec miesiac bez 6 dni.

Nowa aż tak dużo przytył :szok: czy to możliwe? Może lekarz troszkę inaczej chwycił wymiar Olka :-)
Chociaż może pod koniec dzieci tak rosną
A tak wszystko w porządeczku po wizycie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry