reklama
AdaW
wiedźma :p
Martuś tego typu sukieneczkę ja myślałam na to wesele jakbym szła sobie sprawić :
WIOSNA CIĄŻOWA SUKIENKA KOPERTOWY DEKOLT36/38 5900 (3138573344) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CIĄŻOWA SUKIENKA BOMBKA KOPERTOWY DEKOLT S/M S00 (3115777376) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
WIOSNA CIĄŻOWA SUKIENKA KOPERTOWY DEKOLT36/38 5900 (3138573344) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CIĄŻOWA SUKIENKA BOMBKA KOPERTOWY DEKOLT S/M S00 (3115777376) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ada, ja czytałam że truskawki po 12 miesiącu. Ale jak już będą to na pewno dam Maksiowi spróbować. Wczoraj dałam mu cząstkę pomarańczy, chociaż też nie powinnam. Tak wcinał, że moją rękę trzymał żebym mu nie zabrała
Mi nic takiego nie przyszło.
Sukieneczki super, będzie ci bardzo wygodnie. I po ciąży też będzie dobra No i cena super. Ja na weselu byłam w takiej: MODNE DWUKOLOROWE SUKIENKI DRAPOWANE DEKOLT 5008 (3094941300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Losiczko, super z tymi materiałami Śliczna bluzeczka!
Malami, *G* PIĘKNA SUKIENKA KOLOROWA NA LATO (3135189396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mi nic takiego nie przyszło.
Sukieneczki super, będzie ci bardzo wygodnie. I po ciąży też będzie dobra No i cena super. Ja na weselu byłam w takiej: MODNE DWUKOLOROWE SUKIENKI DRAPOWANE DEKOLT 5008 (3094941300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Losiczko, super z tymi materiałami Śliczna bluzeczka!
Malami, *G* PIĘKNA SUKIENKA KOLOROWA NA LATO (3135189396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Witam
ja dziś późno bo tak jakos wyszło ;-)
Na g macie focie z dzisiaj z tym ze to tylko była przymiarka bo nie chce skakać
Losiczko cudne rzeczy tworzysz
Agnes tak mi przykro co za ciul !!
ja jestem po rozmowie z moja menago i jestem na macierzyńskim do prawie końca sierpnia to mam płatne grosze ale płatne a potem kolejne 13 tyg bezpłatne a potem urlop tak ze spokojnie nawet do lutego moge pociągnąć bo jeszcze 5 tyg chorobowego mi sie pelnoplatnego należy ;-) Potem powrót na swoją restauracje
czytalam was od rana ale juz nie pamietam przepraszam
caluje wszystkie mocno
ja dziś późno bo tak jakos wyszło ;-)
Na g macie focie z dzisiaj z tym ze to tylko była przymiarka bo nie chce skakać
Losiczko cudne rzeczy tworzysz
Agnes tak mi przykro co za ciul !!
ja jestem po rozmowie z moja menago i jestem na macierzyńskim do prawie końca sierpnia to mam płatne grosze ale płatne a potem kolejne 13 tyg bezpłatne a potem urlop tak ze spokojnie nawet do lutego moge pociągnąć bo jeszcze 5 tyg chorobowego mi sie pelnoplatnego należy ;-) Potem powrót na swoją restauracje
czytalam was od rana ale juz nie pamietam przepraszam
caluje wszystkie mocno
P
Paula~
Gość
P
Paula~
Gość
LiLuu to bierz puki jest i schowaj głęboko w szafce
Masa krówkowa to by mnie chyba zakleiła
Masa krówkowa to by mnie chyba zakleiła
P
Paula~
Gość
LiLuu dupkę Ci zaklei
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Czekolada mniam choc wole nutelę na łyżeczkę czekoladka w moim wydaniu kojarzy mi sie z długim posiedzeniem na kibelku
Dziewczynki ale ja mam dzisiaj pms normalnie mnie nosi a do tego mój m złamał rure od odkurzacza kużwa no odkurzy raz na ruski rok i jeszcze szkód narobi
Liluu Twoja córcia jest przepiekna :-):-):-) takie czarne oczka ma . " Czarne oczy ma , komu je da " NO WALI MNIE NORMALNIE DZISIAJ
A moja siora wymyśliła do tej sukienki spodnie pompki
Roziu zmierz nóżki małej od cipki do kostek plis :-) i obwód brzuszka :-)
Dziewczynki ale ja mam dzisiaj pms normalnie mnie nosi a do tego mój m złamał rure od odkurzacza kużwa no odkurzy raz na ruski rok i jeszcze szkód narobi
Liluu Twoja córcia jest przepiekna :-):-):-) takie czarne oczka ma . " Czarne oczy ma , komu je da " NO WALI MNIE NORMALNIE DZISIAJ
A moja siora wymyśliła do tej sukienki spodnie pompki
Roziu zmierz nóżki małej od cipki do kostek plis :-) i obwód brzuszka :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: