reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

DSC01219.jpg

rozmiar 62-68 sukieneczka z polarku

Załączniki

• DSC01219.jpg
    DSC01219.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
Ada, ja czytałam że truskawki po 12 miesiącu. Ale jak już będą to na pewno dam Maksiowi spróbować. Wczoraj dałam mu cząstkę pomarańczy, chociaż też nie powinnam. Tak wcinał, że moją rękę trzymał żebym mu nie zabrała:-D
Mi nic takiego nie przyszło.

Sukieneczki super, będzie ci bardzo wygodnie. I po ciąży też będzie dobra:tak: No i cena super. Ja na weselu byłam w takiej: MODNE DWUKOLOROWE SUKIENKI DRAPOWANE DEKOLT 5008 (3094941300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Losiczko, super z tymi materiałami:tak: Śliczna bluzeczka!

Malami, *G* PIĘKNA SUKIENKA KOLOROWA NA LATO (3135189396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witam

ja dziś późno bo tak jakos wyszło ;-)

Na g macie focie z dzisiaj z tym ze to tylko była przymiarka bo nie chce skakać :-p

Losiczko cudne rzeczy tworzysz :tak:

Agnes tak mi przykro :( co za ciul !!
ja jestem po rozmowie z moja menago i jestem na macierzyńskim do prawie końca sierpnia to mam płatne grosze ale płatne a potem kolejne 13 tyg bezpłatne a potem urlop tak ze spokojnie nawet do lutego moge pociągnąć bo jeszcze 5 tyg chorobowego mi sie pelnoplatnego należy ;-) Potem powrót na swoją restauracje ;);););)

czytalam was od rana ale juz nie pamietam przepraszam
caluje wszystkie mocno

Paula ty zberezniku :-p Ja wlasnie pochlonelam pol puszki masy krowkowej :baffled::eek: Lo matko ale to słodkie :-D A jakie dobre

a czekolady nie mam i miec nie bede bo karmie mała ale siebie odbije pózniej :-D

reklama
Czekolada mniam choc wole nutelę na łyżeczkę :-p czekoladka w moim wydaniu kojarzy mi sie z długim posiedzeniem na kibelku :-D

Dziewczynki ale ja mam dzisiaj pms :crazy: normalnie mnie nosi :baffled: a do tego mój m złamał rure od odkurzacza :wściekła/y:kużwa no :wściekła/y: odkurzy raz na ruski rok i jeszcze szkód narobi :baffled:

Liluu Twoja córcia jest przepiekna :-):-):-) takie czarne oczka ma . " Czarne oczy ma , komu je da " :-D:-D:-D NO WALI MNIE NORMALNIE DZISIAJ :-D

A moja siora wymyśliła do tej sukienki spodnie pompki :baffled:

Roziu zmierz nóżki małej od cipki :-D do kostek :-D plis :-) i obwód brzuszka :-)

Ostatnia edycja:
Do góry