reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozszpunka ja bym chciała urodzić 07 sierpnia byłyby wspólne urodziny choć Julkę dwa tygodnie przed terminem urodziłam i nie wiadomo jak to będzie. 20 sierpnia moi rodzice mają 25 rocznice ślubu więc pasuje już w domu być :tak:

Mam problem z wymyśleniem imienia dla mojej córki ( chłopiec będzie Antoni to już ustalone od 5 lat ;-)) a dziewczynka .... moja mama i mąż chcą Lilianę a ja sama nie wiem jakie imię :zawstydzona/y:
Lilu twoja mała jak ma dokładnie na imię?

Może to śmieszne ale dla mnie imię jest bardzo ważne i nie mogę iść rodzić nie wiedząc jakie imię wybrane jak niektóre panie na oddziale( może zostać dwa i które będzie pasowało bardziej to zostanie) ja nie twierdzę że każdy powinien mieć takie podejście ale ja już tak mam:tak:

Ada, może po prostu Antosia:happy2: A może jednak będzie chłopak i nie będziecie mieli problemu?
Liliana, ładne, ale mi się źle kojarzy...:baffled: Znałam kiedyś jedną taką... Jeśli imię w jakiś sposób miałoby wpływać na charakter człowieka, to ja bym go nie wybrała;-)

Jak mi by się chciało nosić pod sercem taką małą istotkę...:tak:

Ostatnia edycja:
Lilu dzięki bo właśnie nie wiedziałam czy tak skracacie czy dokładnie takie imię;-)

Rozszpunka ja ci powiem że jakby tak każdy chciał to na każde imię się znajdzie jakiś ktoś co źle się będzie kojarzył, np. u nas w okolicy była taki Antek stary kawaler i wypić lubił ale ile jest Antków porządnych więc tym się wogóle nie sugeruję :-) A co do tego że może będzie chłopak to z imieniem dla Julki było tak że miał być chłopak do 7 miesiąca i dla dziewczynki mieliśmy dwa imiona Julia i Wiktoria tylko kolejności nie wiedzieliśmy a nad chłopakiem się zastanawialiśmy i nie mogliśmy się na nic zdecydować więc jest nadzieja że i tym razem tak będzie :-D

Ada, to są tylko i wyłącznie moje skojarzenia:tak: Imię samo w sobie jest ładne:tak:
Ale wiesz, coś w tym jest. My od początku dla chłopca imię mieliśmy, a dla dziewczynki nie, i chłopiec się nam trafił. Trzymam kciuki, żeby u ciebie też tak było, żebyś miała parkę:-)

Pamcia, biedactwo. Nie przepracowuj się tam. A polskiego kościoła tam nie macie, żeby jaja poświęcić?

reklama
Ada to na będziesz miała pracowite urodzinki:-).Roszpunka no niestety w okolicy nie ma:-(.ale zawsze mogę mały koszyczek do Kosciółka zaniesc,dorwac jakiegoś Księżulka i go ładnie poprosic o poswięcenie:tak:.Kochane moje jako że jutro po pracy uciekam do znajomych na Swięta składam Wam już dziś Wszystkim Najserdeczniejsze Zyczenia z Okazji Swiąt Wielkanocnych! 11185.jpg

Załączniki

• 11185.jpg
    11185.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 16
Do góry