reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Marcia masz racje tez bym tak robila:tak:, mnie jesli by sie udalo to zostawiam sobie ten jeden fajny domek a wyplata i tak bedzie ok a reszta out:-D

Lilu;-)
Lori ale popatrz jak ten czas leci ty juz 8 tydz:szok: kiedy masz kolejna wizyte?
Sylwia to szybko doszlas do siebie.............:tak:i dobrze bo opieka nad malenkim dzickiem kiedy samemu czlowiek ledwo chodzi to nie lada wyczyn
Agnes....a może Olusiowi pomoglby taki gryzaczek co sie chlodzi w lodowce????:tak:

Hejka :)

U nas cisza.... :-D:-D:-D:-D:-D marudzenie skończyło sie razem z pójściem spać :) :-):-) oc calutka przespana.... ale zauważyłam dzis ze chyba jedyneczka sie bedzie przebijać .. :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: W KOŃCU :) Jaś miał 6 miesiecy i 5 dni to i Pawcio chyba nie bedzie tez gorszy od brata :-D:-D

Martuś tulę :-(
Losiczka chwile marudzenia i dziś juz wszystko powróciło do normy czyli aniołek :tak: hih :) to działaj z tymi górolami :laugh2:

agnes słonce a masz ten dentinox czy inny żelik na dziąsełka ??? czy nie pomaga nic ???

Kasiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pamela Pauluś Lori Sylwuś i reszcie życzę milutkiego dnia :tak::tak: :-):-)

Mój nowy wynalazek :laugh2:
Teraz kombinuje z innymi zawieszkami :tak: :-p:-p:-p:-p

Zdjęcie2345.jpg

Losiczka - tez mi sie podoba ta malinka :)

Katy - wczoraj miałam wizytę u państwowego a w środę mam u prywatnego. Dzidziol ma juz prawie 2 cm. Serducho mocno biło, ale krwiak nadal jest.

Ilonka - świetny pomysł z ta zawieszką :tak:

Byłam w Asdzie na zakupach bo wyszły nowe pampersy na noc które maja do 12 h wytrzymać zobaczymy bo hagisy to muszę co 4 h zmieniać więc w nocy zawsze przesikana biedulka i chusteczki pampers sensitiv tez w promocji więc sie obkupilam :)

Lori zdrowka !!!!!!!!!!!

Lilu- fajnie z tymi zakupami :tak: W UK zawsze sa jakieś dobre promocje, u nas to pożal się boże.

teraz jak tak patrzysz to co Ci sie najbardziej sprawdza przy małej a co jest kompletnie zbędne a kupiłaś?

hej dziewczyny

mamy dentinox, mamy nakładkę do masażu dziąsełek i mamy gryzaki do lodówki. ale Oluś i tak woli palce i piąstki w buzi a nie gryzaki. smaruję żelem ale to tylko na chwilę przynosi ulgę. a w nocy nic nie pomaga. budzi się co 2 godziny czasem co godzinę. pociagnie cyca i spi dalej. więc musimy po prostu przeczekać.

ja tak do konca pewności nie mam że to już zęby. ale co innego. na dziasełkach ma takie białe kreseczki. do tego ślini się na potęgę. palce w buzi ma non stop więc stawiam że to już ząbki. w niedziele skończy 4 miesiące więc w sumie w tym czasie już mogą się pojawiać.

nic idę ogarnąć tego mojego łobuza bo płacze znowu. wpadne później

Lori hm cieżko mi powiedzieć mnie kompletnie nie est potrzebna kołyska bo malutka spi ze mną ;)
odradzam chusteczki huggies kompletnie do d......y najlepsze są pampers sensitive białe opakowanie
pieluchy używam pampers i huggies jesli dziecko robi często kupke to są dobre obie firmy jesli raz na dzień lub rzadziej jak moje słoneczko to polecam pampersa
a nad reszta jeszcze pomyśle i ci napisze ;)

Witam po długaśnej przerwie:) Nie mam pojęcia co u której słychać bo nie mam jak się dostać na internet:-( U mnie leci płci nie znam jeszcze na razie to mam lekkie problemy z kasą więc sobie musiałam darować neta do marca póki nie zarabiam a muszę jeszcze szefowi wyrównanie płacić..... wszyscy na około chorzy więc się bronię rękami i nogami ..... Myślę o Was i tęsknię i trzymam kciuki za wszystkie wasze sprawy i maleństwa te które rosną w brzuszkach i już poza nimi:) :* :* :* :*

reklama
Do góry