reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Mnie się dziś śniło,że mój m nie żyje.... Obudziłam się i w ryk... Masakra...

liluu to nieźle Ci ta zgaga dała w kość... Mnie też czasami dopada, ale jakoś sobie z nią radzę... Gorzej mam z żołądkiem, ale moja ginka powiedziała mi,że mogę raz dziennie na to ranigast..

Sylwia my się w nowo komodę specjalnie zaopatrzyliśmy na okazję przyjścia na świat Bianki :-)

reklama
Paula dziękuję :)

Wiecie bo ja w to nie za bardzo wierzę ale wyszło mi że synuś :) co by mnie ucieszyło :)

Sylwia to cię czeka teraz roboty a jak tam nerki? Nie bolą?

Lilu może przyszedł czas na małą :) trzymam kciuki żeby prawie w weekend się wszystko rozwiązało i pierwsze święta już w domku razem :tak:

Ada na szczescie nie boli bo maly przezucil sie na 2 strone ;p
Rozia ja mam komode sama ja odnawialam bo czarna byla nie ladna teraz jest zielona ;p tyle ze balagan w pokoju i nie skonczone szykowanie a komode trzeba umyc ale to chce jak juz bedzie pokoj skonczony

witam wieczorową porą.

dzisiaj pracowity dzień za mną. a na dodatek Oluś postanowił, że dzisiaj w dzień nie śpi. jedynie przy cycu po kilka minut. więc była mała maskara. ale po kąpieli zjadł i od 20 śpi. ciekawe jaka noc będzie. bo zawsze zasypiał 21-22 i wtedy spał do 3. zjadł i jeszcze spał do 6-7. a dzisiaj może być różnie.

a ja dzisiaj pierniczki upiekłam. połowa już polukrowana. reszta jutro a w poniedziałek pierniczki norymberskie zacznę robić.

teraz uciekam do łóżka bo padam dzisiaj na pyszczek. do jutra

Hello ;-)

LiLuu skoro Lily coraz spokojniejsza to może skupia się, aby nie zabłądzić po drodze jak będzie wychodziła?
:tak:;-):-)

Agnes podziwiam i zazdroszczę chęci do pichcenia przy takim maluszku
:tak:

A gdzie resztę babulców wywiało?
:szok:

Miłego weekendu dziewczynki :*

Hej Gwiazdeczki:-)........jakos nie moge sie obrobic ostatnimi dniami....

Nawal pracy , przygotowania do wyjazdu i szal zakupowy .......zwariowac mozna :eek:
Truskafffka mam nadzieje ze sama tego znow doswiadcze :tak:
Liluu pamietaj dawaj znac jakby tylko sie cos dzialo....:tak:
Rozia GRatki.........:-)
Ada a jak tam humorek lepiej juz;-)???
Agnes a co to za drugi rodzaj pierniczkow???
Martusia kochana jak tam u ciebie;-)????
Losiczko dzieki za wiesci a ty szalejesz;-).........ale dobrze pieniazki zawsze przed swietami mile widziane:tak:
Ada Gratulacje :-)

Ja musze sie jutro spakowac bo zostanie mi tylko 4 dni a napewna beda pracowite i juz wieczorami nie bede miala ani czasu ani sily na takie rzeczy .........wyjezdzamy w piatek o 10tej.....juz sie nie moge doczekac :tak:

Reszta na G

reklama
Katy a lepiej dzięki najbardziej mnie cieszy że mnie do roboty przywrócili dzięki mojej położnej :)

Ja też podpisuję listę i zmykam bo za obiad trzeba się wziąć :)

Do góry