reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Przemęczyłam ją plus krew inaczej krąży jak byłam w pierwszej ciąży :-D a że to był początek to zero leków bo nie wolno więc w gips włożyli :-(i teraz jest to samo ścięgno achillesa czuje że boli i chodzić nie mogę w związku z czym leże z nogą do góry żeby krew lepiej krążyła bo nie chce gipsu :tak: Julka się ucieszyła co oczywiście mnie raduje....... a co tam dziama u Ciebie?

Mam pytanko czy któraś z Was sprawdzała czy zgadza się to rzekome przewidywanie płci zależne od wieku matki i miesiąca poczęcia?

reklama
hejka :)

koleżanka przyniosła świąteczne ciacha...objadam się aż mi się uszy trzęsą haha

Ada super wieści!!! :) Niech dzidzia zdrowo pięknie i wesoło rośnie :)
z tymi wróżbami...to wiesz, fifty fifty hehe
Losiczka :) pracusiu :)
Trzymam wielkie kciuki za wieczór i ślę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Katy o tak, cudne uczucie, wiem że będę za tym tęsknić, wczoraj super było, bo akurat mama przyszła i miała okazję pierwszy raz poczuć jak wnuczka daje czadu :)
a Ty też się doczekasz tych szaleństw brzuszkowych :D :D :D

miłego dnia :)

Hello laseczki ja tylko wpadłam powiedzieć, że żyję :-p

Ada to teraz można Ci już oficjalnie pogratulować :-)

Rozia Tobie również gratuluję, że z mieszkaniem poszło po Waszej myśli :tak:

LiLuu Ty pogadaj już z Lily żeby wyszła
:-D

Resztę Kobietek mocno ściskam
:tak:

Miłej nocki laseczki :*

Paula ale ja ciągle z nią gadam :-D i tatuś też i nie chce nas słuchać już żeśmy jej choinkę ubrali i światełka w jej pokoju w oknie zamontowali i nic :baffled: ale powiem wam że już drugi dzień jest dużo bardziej spokojna więc może w końcu oby do świąt wyszła :-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry