reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

uffff
jestem...........

Rozia ale mialas przygody:szok:
Liluu ........czekamy.....:tak:
Truskaffka to musi byc wspaniale uczucie:-)
Lori ale wiesci :-)......super oby juz wszystko bylo dobrze:tak:
Gosiulek nie wiem czy sa tu takie mamusie.....pewnie jesli tak to sie ktos zglosi:tak:
Jane wspolczuje tego zamieszania w pracy ale napewno za kilka dni sie uspokoji ;-)
Agnes przepis jest bardzo latwy i pierniczki naprawde dobre :tak:

reklama
DZień dobry dziewczynki:-)

Ja już od 5 nie śpię... Dziś idziemy na odbiór mieszkania, więc same rozumiecie :-) Milion myśli w głowie :-) Trzymajcie kciuki od 10:30 :-) A po odbiorzę ide podglądnąć Biankę na uspokojenie :-) Bo dziś mam wizytę :-)

Miłego dnia Gwiazdy :-)

Dzień doberek

ja dopiero wstałam a deszcz pada to nic mi się nic chcę prócz pójścia z powrotem do wyrka :no:

nie mam pojęcia co u Ady od wizyty milczy

Miłego dnia

Dziendoberek :-):-):-)

Mam Wam przekazać że u Ady wszystko ok :-):-):-) ciąża wg om 5 , 6 tydz .Ada ma chorą nogę i nie może kuśtykac do kompa .Pozdrawia Was i ja też :-). Wracam do szurania mam 8 torebek Joanny i 10 kompl krakowiaków .Nie wspomne już o moich torebkach. Wczoraj zjadłam tylko śniadanie bo nie mam czasu.Ale to przecież nie tragedia ;-)

Miłego dnia, wekendu :-):-):-):-):-)

Trafia mnie. Więc się wybrałam na krótki spacer do rodziców na neta. Bardzo mi miło że tak się o mnie troszczycie :tak: W poniedziałek byłam na wizycie lekarka powiedziała że ciąża (ale usg nie robiła) i powiedziała jeszcze że mam szyjkę poszarpaną i się zdenerwowałam bo potem nie skomentowała tego wcale i bałam się że coś nie tak. Położna wysłała mnie do szefa bo powiedziała że musi mnie przywrócić do pracy i płacić zus i wszystko do porodu a kasę będę miała do końca macierzyńskiego. Tak też zrobiłam i szef powiedział że nie ma problemu pogratulował kazał się oszczędzać i podnieść wypłatę do 2000 ma żebym miała więcej na l4. Wczoraj byłam na usg i bardzo się denerwowałam tą szyjką zwłaszcza i czy wszystko ok. Ale pani doktor powiedziała że pięknie się rozwija serduszko ślicznie bije:-D termin mam na 7 sierpnia 2013 czyli dokładnie w moje urodziny moja ciocia jest na tym samym etapie i będzie miała bąka 10 sierpnia:blink: powiedzieliśmy Julce i skakała a potem się rzuciła mi na szyje że ona chcę siostrzyczkę :-D i że będzie czekała aż będę miała już brzuch pełny i coś się urodzi :-D
Z samopoczucia to nie dobrze mi czasami się koło 4 budzę i normalnie mi się tak chce wymiotować.... doradźcie mi czym można kawę zastąpić bo nie przejdzie mi przez gardło a do poniedziałku po dwie piłam i było dobrze. No i z tą moją nogą nieszczęsną mam zapalenie ścięgna achillesa załatwiłam się z Julką w ciąży i był gips dlatego teraz bronię się przed nim :)
Pewnie was nie nadrobię

Lilu widzę że Lily jeszcze wyjść się nie zdecydowała :tak: lecę czytać co u Was :)

Nie zdążyłam nadrobić ale myślę o Was cały czas :) bądźcie grzeczne i nie wykreślajcie mnie znikąd :)
Skoro wszystko poszło pomyślnie to obiecane wcześniej fluidy ... łapać i do dzieła :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Łoooooooooooooooooooooo jeju jak tu cicho:) widzę że wszystkie zabiagane że hoho :)
Losiczko bardzo się cieszę że się ruszyło z tymi torebkami :)
Ada- a co w nogę zrobiłaś? no to się Jula ucieszyła super
Małami- zdrówka bidulko
Lori- super że wyniki ok :)

Do góry