reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam i ja ..............
wstałam zjadłam i dalej spać ....dopiero teraz sie obudziłam
mam lenia jak nie wiem co :-(,a do tego dzis głupi sen .....opis na enpr
Rozia dawaj wizualizacje
Ilonka płaszczyk super :-) i co tak pedzisz załatwiac

Liluu no niech ta Lily juz wyskakuje:-D:-D:-D:-D:-D

Katy jak sie czujesz????

Ada a Ty???? i zapisz sie do ginki :-)
ja skonczyłam z porcelanką jak narazie ale kto wie ..cały czas i tak mdli

Losiczko a u Ciebie śnieg już??????????????ooo bu u mnie tylko -1 i okropny wiatr

reklama
Hej Kochane :) melduję się zimowo:) zalatana jestem ale żyje :) ndz ok dzięki że pytacie:) ale szczegóły w wolnej chwili na g opiszę :) Jutro kolejna sesyjka dziecięca fajnie bo kaska wpadnie przed św bo u mnie ostatnio ciągle na zero albo na minusie mieszkanie na swoim to jednak skarbonka bez dna :) ciągle coś potrzebne jeszcze :)
Ada- może rzeczywiście cosik wcześniej się zagnieździło :) umawiaj się najszybciej jak się da :) Jula i rodzice wiedzą już czy czekasz do wizyty?
Małami- a Szymon wie ? fajnie że troszkę Ci odpuściło
Lilu- dobrze że chociaż coś dorywczego sie udało zawsze coś...
Ilonka- oj wyrobiłaś się kochana pełen szacunek wymiataczko szydełkowa, ale i tak modela Twojego nikt nie pobije Jemu nawet w różu ładnie :)
Marysia- cudne te Twoje skarby:) ale jak zobaczyłam zdj Darka to mi się zimno zrobiło heheheheh mam za oknem śnieg

Oj dziewczyny może się wybiorę bo aż sama jestem ciekawa

Malami to dobrze że na razie kibelek poszedł do odstrzału :tak:

Dziama Julka nie wie wiedzą tylko rodzice i mój brat i mama i brat m. Wyczytałam że lepiej dziecku powiedzieć dopiero w drugim trymestrze bo jakbym teraz tfu tfu poroniła to mogłaby nie pojąć

Cześć Babulce :-)
Kurcze, ale było mi dzisiaj ciężko wstać… najchętniej to dalej bym spała :szok: To chyba ta śnieżna aura ;-)

Ada marsz do Gina! Nie ma na co czekać
:tak:

LiLuu gratki dla P
:tak: super, że coś znalazł, nawet dorywczego :-)

Ilonko płaszczyk super
:tak::-) a czapka też bardzo fajna, chociaż ja jakoś nie lubię w czapkach chodzić, sama nie wiem czemu :-p

Marysiu piękne masz te swoje słoneczka
;-)

Dziama
bardzo się cieszę, że spotkanie przeleciało pozytywnie
:tak: na szczegóły czekamy oczywiście :-)

Miłego Dzionka Gwiazdy :*

Aaaa zapomniałam wam powiedzieć co mi sie śniło teraz rano jak sie polozylam :-D:-D
A mianowicie śniło mi sie ze Lily miała bardzo ostre paznokcie i mnie drapala przez brzuszek po rękach :szok::-D:szok: Normalnie aż do teraz sie śmieje z tego

reklama
Do góry