reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam wieczorem i zaraz uciekam pod prysznic i niuniu póki Olek śpi. nigdy nie wiadomo kiedy się obudzi. dzisiaj troszkę wybyliśmy z domu więc przepraszam że nie miałam czasu dla was. jutro się poprawię.

a fotki wstawie jak już odciski będą gotowe. pewnie w weekend się za to zabiorę.

kolorowych snów. pa

reklama
Witam i ja! Ja mam problemy ze snem niestety plus Julka od 12 do 3 rano wyła że ząb ją boli ale to chyba ciśnienie :no: W którym tygodniu robią pierwsze usg? bo nie wiem wcześniej się nie zastanawiałam nad tym, a teraz mi zależy bardzo bo chciałabym żeby mi oszacowali czy to początek czy może ostatni dziwny @ nie był okresem bo jakiś dziwny brzuch mam taki już widać go trochę. To dopiero był by szok:szok:

Liluś powiem Ci że narobiłaś mi trochę ochoty na ten detektor :blink: a jak się czujesz?

losiczko ja lubię odśnieżać :tak:

Aduś a dziękuje wiesz jak to jest wszystko mnie boli :-p ale zaraz wracam do wyrka :tak: wyprawiłam P do pracy (nic szczególnego,nie stała) tak żeby tylko dorobił parę groszy bo stałą pracę mam nadzieje że po nowym roku dostanie:tak: a ty idź do ginekologa ja bym poszła jak najszybciej bo jeśli nie jesteś pewna ostatniego okresu to na co czekać ;-)

No ale u nas lekarka tylko raz w tygodniu w poniedziałek gorsze bo nie wiem czy ma usg bo to tak przyjmuje na nfz nie w Krk tylko okolicznej wsi a nosi mnie bo już bym chciała wiedzieć :-D i tak się zastanawiam może pojadę gdzie indziej żeby szybciej było :tak:
To dobrze że choć coś dorywczego złap[ał kasa się zawsze przyda ...... wracaj do łóżeczka bo to może już ostatnie dni lenistwa a jakieś oznaki że się poród zbliża masz?

Dzień dobry !!!!!!!!!!

Ada idź idź do tego gina :) bo moze sie okazać ze u Ciebie to juz prawie koniec I trymestru hihiih :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ania dobrze ze jakąś nawet dorywczą pracę łapie P....... pieniążki zawsze jakieś wpadną ;-)
Losiczka kciuki na nowy cykl ....... a juz myslałam ze to był WASZ CYKL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhhhhh no nic ... glówka do góry do przodu :) zaszłaś 5 razy w ciążę to i zajdziesz ten 6 raz ... i bedzie wszystko dobrze :)

Paula kupiłam taki ~NOWY MODEL ~WŁOSKIE PŁASZCZE WEŁNIANE NA ZIMĘ~ M (2809494866) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko mój jest bez tych takich paseczków w tali :) bardzo cieplutki wygodny i kapturek odpinany :)

muszę sobie czapulkę wydziergać jeszcze do niego i komin :) czapulkę zrobię taką ( cała czarna plus biały kwiat)

35edb94f85a56f77med.jpg 34880_2_zoom.jpg bardziej za tą jestem :-)

Rozia pokażesz tą wizualizację ???????????????????????:-):-):-)

Dziś wpada teściowa do chłopaków po 13 a ja spadam sprawy pozałatwiać .... proszę trzymać kciuki abym załatwiła :-D

a gdzie sie nasza Roszpunka Róża, domiśka i reszta zaginionych podziewa ??????? :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: hop hop

Małami jak sie czujesz ??????????????????????

reklama
Do góry