reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a zapomniałam :)

mam 3 maty do sprzedania :) mogą posłużyć także np jako kocyk :)
gdyby ktoś był zainteresowany :)

021220121035.jpg u motylka głowa jest wypukła :) 01122012879.jpg

01122012880.jpg te zwierzaczki są wypukłe piszczą, grzechoczą szeleszczą. pod słonikiem jest lustereczko :)

Anulka a TY jeszcze w 2w1 :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D coś ta LILY sie nie spieszy :-):-):-):-) ciepło jej w brzuniu i ma w nosie :)

Ada zaraz wylądujesz w tabelce niżej :)

axa Adusia jest przesłodka :)

losiczka

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Małami bidulko moja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-(

Sylwia juz niedługo i bedzie po bólu :-D

reklama
Hallo Kochane!
Coś cichutko tu, i dałam radę nadrobić:-D
Ilonka czerwony płaszczyk:rofl2: ja zawsze sobie mówię, że kupie sobie inny kolor kurtawki, a i tak później kupuje czarny. Teraz upatrzyłam sobie taką fajoską czerwoną kurtkę, ale czekam na wyprzedaże;-)
Sylwia mnie też strasznie pachwina prawa dokładnie bolała, w w nocy to już w ogóle pachwina, i biodra:crazy: Jeszcze trochę i minie, śmieszne to, ale jak tylko wyjęli Adi, to zaraz przestała boleć.
Lilu ostatni bobas na suwaczku:-D
Kaci ma od miesiąca katar, meczy się biedak, a oni nie chcą mu nic zapisać, od kropli do nosa to się już uzależnił, i już na niego przestają działać. 14 stycznia ma mieć operację na te migdały, i boję się, że mu nie zrobią, bo chory, a on już w nocy ledwo oddycha, jeść nie może, masakra.

Ostatnia edycja:
Axa ale wy jedziecie do PL z tego co pamiętam więc pójdziesz z nim do lekarza tam i go wyleczy nie martw się :)

Sylwia ech ciągle coś boli a wczoraj zaczęła miednica boleć leżeć na bokach nie mogę a na plecach mała mnie dusi :no: dlaczego ta końcówka zawsze musi być tak ciężka :eek:

Ilonko no niestety Lily ma w tyłku to co ja chce :-D:-D:-D woli wilgotne klimaty niż suchą kołyskę :-p:-p

Marta będzie dobrze zobaczysz nie panikuj !!!!!!!!!!!!!!!!! bo ci du..... skopię :tak:

Katy hop hop gdzie jesteś ?? Jak się czujesz??

axa ja tak samo zawsze czarne kurtki płaszcze.......ale teraz postanowiłam ze bedzie czerwony bądz kawa z mlekiem a ze nie było kawy to kupiłam czerwony :-D:-D:-D mąz co prawda mało co mi walizek nie wystawił za drzwi o to :-D:-D:-D:-D:-D hehe :) ja i tak swoje zrobiłam :-D:-D:-D:-D:-D heheh :)

kurcze zdrówka dla Kacka :-:)-:)-:)-:)-( biedny oby do tego czasu wyzdrowiał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

Dobra lece na zakupy ....:)

Dzień dobry dziewczynki :-)

U mnie weekend upłynął w miarę spokojnie :-)
Ania , Sylwia współczuje Wam tego złego samopoczucia :-( Ja na szczęście jestem jak skowronek :-) :-) Tfu, tfu, tfu :-) Tylko czasami mnie zgaga łapie i no i szybciej sie męczę, ale tak to ok :-)

Sylwia olej to sprzątanie skoro Cię boli ten żołądek...

Martuś wszystko jest ok :-) Dzidzia Ci siły zabiera :-)

A pisałam Wam o tej mojej koleżance, co urodziła. To w ogóle była w szpitalu jako ewenement pokazywana, bo miła skurcze na ktg i to silne, a w ogóle ich nie czuła... I nawet dostała dwie dawki oksytocyny i tez nic nie czuła :-) Skurcze na ktg wychodziły bardzo silne, a ona nic :-) Zrobili jej w końcu cesarkę, bo nie było postępu rozwarcia, dobre nie :-)

U mnie też dziś biało :-)

Buziaki i miłego dnia wszystkim życzę :-)

Hej Kotenienki :-)

Ja juz musze leciec do pracy .....taki maly poslizg.........Lillu dziekuje;-).......nadal mnie kaszel meczy i to jest najgorsze, zanim zasne w nocy jest godzina na wykaszlenie sie.......juz mnie gardlo od tego boli:zawstydzona/y:

Lilu bierze cię młoda na przetrzymanie :tak: to jak wiedziałaś że to ciąża to jesteś prorok:-D:szok:

Axa zdrówka dla Kacpra ja też przeważnie kupuje czarne kurtki

Ilonka, losiczka, pamela ,katy miłej pracy

Rozia to dobra ta koleżanka :)

Martuś a Ty dalej kibelek okupujesz? :*

reklama
Witam poniedziałkowo zimowo, śniegowo ;)

pierworodny w siódmym niebie, cała droga do przedszkola była pod hasłem bitwy śnieżnej i tak oto wtoczyły się do przedszkola dwa bałwanki:-D Mati ciut mokry..rękaiwczki,czapa zamiast do szafki powędrowała do suszenia:-D no ale radość dziecka...bezcenna:-p

Viola Katy Zdrówka!!!!
Axa
oj czas leci leci...:szok: córcia będzie miała na imię Amelka :)chyba że jeszcze coś nam się pozmienia :p
fajnie że na święta do Polski wracacie :) zdjęcia Ady fajniutkie :) pięknie i wesoło mała rośnie :)
Dla Pawełka buziaka słodziaka z okazji 4 miechów przesyłam mmmuuuułaaaa i dla Antosia i Kubusia z okazji pół roczku równie wielkiego i słodkiego muuuułłaaaaa :******
rosną nam pięknie chłopaki ;D
Agnes
i jak tam odbitki? super pamiątka będzie :D
Losiczko jak bym Ci bardzo chciała wyczarować II kreseczki...ach..
Marta ujć wymęczy Cię ten I trymestr, ale potem będzie lepiej ;) trzymaj się ;)
Rozia haha niezła akcja z koleżanką ;)
Ada aaaaaaaaaaaaaaaa JUPIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii SUPER WIELKIE GRATKI :D :D :D PIĘKNA NIESPODZIANKA!!!!

No i na nowy tydzień, nowe marzenia...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry