reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie wieczorowa pora - dopiero teraz mam chwilke zeby cos skrobnac :-)
ADA - gratulacje :-D:-D
LILUU - w temacie znieczulenia to przy obu porodach dawali mi jakis zastrzyk ktory zamiast pomoc i zlagodzic - potegowal i tak mocne juz bole wiec osobiscie nie polecam ale kazda reaguje inaczej wiec musisz zdecydowac sama.

VALKYRIE - kurujta sie
PAULA - Katy ma racje uderzaj do LOSICZKI w temacie chytrych planow wpadkowych :-)

a co sie dzieje z ROSZPUNKA ???

reklama
A ja w pracy… :-(

Valkyrie powiem Ci, że On chce żeby wszystko było poukładane, a później dziecko… jedno wiem, że na pewno przed Jego trzydziestką
:-D tylko kiedy to się poukłada? Tego nie wiedzą chyba nawet najstarsi z plemion :tak:;-)

Katy oj Kochana ja sama też bym go przechytrzyła, ale nie chcę robić nic poza nim
:tak:
Szybkiego powrotu do zdrówka skarbie :* :-)

Marysia wolałabym żeby K był tego świadomy także jeszcze trochę zaczekam na niego i nasze poukładane życie
:-p no chyba, że mnie ciąża zaskoczy :-)

Dzień dobry dziewczynki :-)

Ja czuwam od 5 :-)

Miłej niedzieli życzę :-)

PS. Moja koleżanka wczoraj urodziła :-) Mały na zdjęciu strasznie wielki :-) Ale nie rozmawiałam z nią jeszcze, więc nie wiem dokładnie jakich gabarytów, ale podobno miał być duży :-)

reklama
Ada kochana gratulacje :)
A ja ostatnio nie mam kiedy wejsc na kompa maz na nim wisi ;p
Jutro bede albo rano albo dopiero popoludniu nie mam pojecia a czuje sie roznie ciezxko mi sie chodzi szczerze powiem ;/

Do góry