reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Martus będzie dobrze.....:-);-):tak:

Ja sie wlasnie umówiłam do lekarza w Pl :-)........tylko odszedł z Pro-Familii:szok:

W jednym dniu mam fryzjera i ginekologa:eek:....musze pomyslec moze sobie przed wizyta fryzurke na dole strzelę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasiu na ile w Pl bedziesz????i kiedy sie wybierasz ????bo mi nic nie wiadomo hehehe
taaa fryzurke ,T by Ci dał jakby zobaczył hihihi

Adus wiem ze przejdzie ...teraz czekam tylko kiedy :-)

udało mi sie troche nadrobic jak Olus spał. teraz już wisi na cycu a ja za obiad sie biorę. potem wpadne to poodpisuje.

wszystkim naszym Kasieńką spóźnione życzenia imieninowe przesyłam. Spełnienia marzeń kochane i uśmiechu każdego dnia!

pamela a ja mam przeczucie że to cię fasolka dopadła i nie odpuści z 9 miesięcy :-D

losiczka no to mnie sraczka na szczęście nie ale nie dobrze mi po wszystkim co zjem :sorry:

Katy a kiedy masz do tego fryzjera / ginekologa dokładniej ?

Marta oj doczekasz się to nie trwa wiecznie

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu wszystkiego najlepszego ,spełnienia marzeń:)Zobacz załącznik 518404zZagubiona moja chrześnica właśnie skończyła 3 latka,ale ja prezent wysyłam razem z własnie mikołajkowym dopiero na święta i też dumam co tu kupić:confused:,będzie miała 3 w jednym,od razu też pod choinkę dostanie.narazie zakupiłam gotowy zestaw kredek,mazaków i różności do malowania,wszystko w jednym pudle,bo lubi malować.a co dalej to podumam jeszcze,ale Twój prezent bardzo mi sie podoba!:-). wracam do pracy,wpadnę póżniej dziewczynki!

Do góry