reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam i ja :-)
Byłam na zakupach w Rossmanie, ale się obłowiłam
:szok: o rety… ale przynajmniej mam zapasy :tak:

Losiczko a niech się docierają
;-) czyli mówisz, że odpowiadała by Ci jakby przyszło co do czego? :-)
Wiadome, to decyzja syna, ale wiesz mamusia też może się koleżanką wypowiedzieć
:-D

Piąteczko dziń dybry
;-)

Aduś szkoda bo i z nami mogłabyś więcej posiedzieć…
:-(
A jak ta ostatnia część „Zmierzchu”, warto się wybrać do kina? :confused:

Martuś proszę mi się nie zamartwiać!
:angry:
Ale milusio ze strony szefa, chyba jednak ma trochę z człowieka :tak:

LiLuu po wizycie koniecznie proszę o relację i fotkę na G jak się uda?
:tak:

Rozia telefonik fajny
:tak: szybko się przyzwyczaisz do niego, też miałam obawy jak dostałam smartfona od K, ale szybko mi poszła nauka- o dziwo :-D

Roszpunko
zdjęcie buciczków koniecznie wrzuć
:-)

Miłego dzionka :*

piąteczko i ten zębolog coś pomógł.... nie pij tyle kawy bo ci powiek będzie drgała jak mnie od tygodnia :sorry:

Paula nie wiem czy czytałaś bądź oglądałaś poprzednie części bo ja jedno i drugie i na tą jedną do kina poszłam no mi się podobała choć przez moment patrzyłam i nie wierzyłam co się dzieje razem z kuzynką i całą widownią ...... Ale fajny

Paula wiesz ja nie mam córki i od zawsze wiedziałam że bedę super teściową :-D:-D:-D mówie powarznie :-):-):-) a chłopaki jak co to do mamy o poradę lecą a ja sie cieszę. Jak mi któraś synowa nie przypasi :-D to powiem głośno ale pokocham jak córę :tak:.

Szuram ale mi sie nie chce :baffled:

A nózka Matiego ma sie dobrze a wiesz co ten mój burak zrobił??? Zmienił sobie gips na żywiczny i chodzi do pracy :baffled: tyle że tylko jezdzi nic nie nosi .

A mi własnie listonosz przyniósł żelik Conceive plus :-) dzisiaj :wściekła/y: ja go na wekend potrzebowałam :crazy::crazy::crazy: no nic będzie na przyszłośc :-)

AdaW no ja właśnie i oglądałam i czytałam i tak zastanawiam się czy iść do kina, czy lepiej sobie ściągnąć i w domu obejrzeć :-)

Losiczko to chyba chcę zostać Twoją synową hahaha
:-D

Mój listonosz to jest mistrzunio, uznał ostatnio, że niby nie ma mnie w domu, paczkę odniósł na pocztę z powrotem i nawet nie zostawił awizo, a ja czekałam jak głupia na paczkę i do babki z pianą, że mi nie wysłała hahhaa :-p

reklama
Do góry