reklama
AdaW
wiedźma :p
biapl dziękujemy i Ty też tam uważaj ..... biedaczek mały mam nadzieję że szybko mu przejdzie
lilu oczywiście że kciuki będę prosimy o relację;-)
lilu oczywiście że kciuki będę prosimy o relację;-)
Aniu hheee poproszę ,a lac po tyłku możesz i tak do 7 .12 bede sie martwic ,sama wiesz
biapl zdroweczka dla maluszka :*
a i dziewczynki odnoscie pracy...............zostaje w starej firmie....do nowej zadzwoniłam przeprosiłam i powiedzieli ze dziekuja ze tak sie zachowalam ,a w starej szef kazal lezec i odpoczywac i ze gratki ze niczym sie mam nie matrwic uffffffffffffff
biapl zdroweczka dla maluszka :*
a i dziewczynki odnoscie pracy...............zostaje w starej firmie....do nowej zadzwoniłam przeprosiłam i powiedzieli ze dziekuja ze tak sie zachowalam ,a w starej szef kazal lezec i odpoczywac i ze gratki ze niczym sie mam nie matrwic uffffffffffffff
Ostatnia edycja:
AdaW
Malami podobne włosy plus taka drobniutka jesteś a do tego wydaje mis się że jesteś taka ruchliwa, troszkę szalona (zakręcona) może się mylę to takie moje wewnętrzne ja mam czasami takie dziwne coś że jak kogoś zobaczę o czuję do niego sympatię taką nawet z tą osobą nie rozmawiam a już jakaś nić porozumienia jest. Może miałyśmy styczność w poprzednim życiu i dlatego jakoś tak mnie ciągnie ku Tobie ( nic zboczonego nie mam na myśli) bo jakoś tak dziewczyny polubiłam po pisaniu i zżyłam się z nimi a jak na galerii zobaczyłam Twoje zdjęcie poczułam takie coś..... nie umiem tego określić
AdaW
Marta czyli trafiłam no ale musisz przyznać że masz coś z tej Alice taki wdzięk a ona też jest taka szalona zżyta z rodziną a do tego ma masę szalonych pomysłów ....... ideał piękna i szalona i inteligentna no cała Ty jak nic ;-)
Martuś no i masz z głowy :-) Bedzie wszystko dobrze :-)
A ja dostałam mój nowy telefonik Tylko jeszcze go nie ogarniam, bo to mój pierwszy smartfon Ale damy radę :-) Oto on :-)
ps. kupiliśmy kotu mate do kuwety, żeby na niej żwirek zostawał, tylko mój kot jest cwańszy i omija ją szerokim łukiem.... Albo przeskakuje albo gdzieś na bok wychodzi... Chyba trzeba będzie tzreba drugą matę kupić...
A ja dostałam mój nowy telefonik Tylko jeszcze go nie ogarniam, bo to mój pierwszy smartfon Ale damy radę :-) Oto on :-)
ps. kupiliśmy kotu mate do kuwety, żeby na niej żwirek zostawał, tylko mój kot jest cwańszy i omija ją szerokim łukiem.... Albo przeskakuje albo gdzieś na bok wychodzi... Chyba trzeba będzie tzreba drugą matę kupić...
Załączniki
reklama
Ada hehehehe dobra dobra taka idealna to nie jestem
Rozia telefonik super ),co do maty...nie wypowiem sie ale kotek chyba cwanszy hihi,my tez mamy taki nowy nabytek ,jest czarno biala i ma 3 m-ce miala zabrac ja jedna pani ale chyba nie ma po drodze a ta czarna łobuziara strasznie bałagani grrrrrrrr
Rozia telefonik super ),co do maty...nie wypowiem sie ale kotek chyba cwanszy hihi,my tez mamy taki nowy nabytek ,jest czarno biala i ma 3 m-ce miala zabrac ja jedna pani ale chyba nie ma po drodze a ta czarna łobuziara strasznie bałagani grrrrrrrr
Podziel się: