reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Info od Kasi:

" Hej Kochane, przepraszam,że dopiero coś piszę. Ja czuję się ciut lepiej, ale nie wiem czy lekarze też tak myślą, nadal jestem na intensywnej terapii. Jutro lub pojutrze mam mieć reoperacje, bo w ranie są skrzepy i chcą je usunąć, ale jeszcze nic nie wiem "na pewno". Najbardziej boli mnie to,że dziewczynki mają już 4 dni, a ja ich jeszcze nie widziałam tyle, co na zdjęciu...Hania i Ala spędzą w szpitalu jeszcze z 5 tygodni, a ja pewnie ze 2. Staram się być dobrej myśli. Powiedzcie, czy macie jakieś info o Piateczce? Cały czas o niej myślę... Ach i pogratulujcie ode mnie Malejmi! "

Czyli jednak się KAsia dowiedziała o Piateczce...

Hello :-)

Truskafffka no właśnie zastanawiam się ile jest osób obchodzących Dzień bez długów
:eek: pewnie niewiele :rofl2:

Sylwia słodziutki kącik dla maluszka
:tak:

Piąteczko ja tak jak Ty- tylko czyste mięsko, bez krzty tłuszczu, albo jakichkolwiek innych żylastych stworów
:tak: Ja na tą dziczyznę nie przyszłam do Ciebie, bo zabłądziłam :zawstydzona/y::laugh2:

Roza_ no u piąteczki to rarytasy były w jedzonku
:-)

Aduś a Ty już masz neta w domku? Bo chyba coś mnie ominęło
;-)

Losiczko Zuza to synowa?
:-D:cool2:

Valkyrie wpadaj pod każdym względem
:tak::-D

Dobranoc słoneczka moje jaśniutkie
:-D:-) :*

edit.:
Rozia pewnie Kasia podczytywała forum- stąd wie :tak: Dziękujemy za info :-)

Kasiu trzymamy kciuki, będzie dobrze kochana i już niedługo weźmiesz w ramiona swoje dziewczynki
:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roza - wiesz w Irlandii tez różnie bywa, to zależy od szpitala. Ja na ten, w którym rodziłam (dwa razy) nie mogę narzekać. Wiem, że tutaj jak wody odejdą to masz max 24h. Moja szwagierka tez twierdziła, że tylko NATURALNIE, a ja miałam wspomaganie. To wszystko zależy od położnej na jaką trafisz.

Witam się z rana z kawką i kanapeczką:)

Kasiu
trzymaj się cały czas trzymamy kciuki za was wszystkie. A jak już zobaczysz dziewczynki to je wycałuj od cioteczek:)

Myślę co na obiad................................. jakieś propozycje?

Miłego dnia..... bo jaki poniedziałek......

Dziendoberek :-):-):-)

Wesoła wdówka sie wita :-).

Rozia dzięki za info. Kasiu ściskam mocno :-):tak::-)

Paula Zuzia to moja " synowa" chyba z 15 razy juz ją nie była :sorry: raz sie kłócą raz godzą jak to młodzi ale żyć bez siebie nie mogą :sorry:to dziewczyna o urodzie anioła a w środku słodki diabełek .

Violu my dzisiaj mamy grochówki cd ......jak sie wczoraj pizze jadło :-p

Spadam do szuranka koszulki czekaja .

Miłego dnia

reklama
Dzień doberek
juz wszystkie wstały??????????

Rozia jak tam:)))) podziekuj Kasi :-):-) i niech juz wraca szybko z dziewczynkami :-D:-D:-D

Losiczko weekend widze stosunkowo udany hihihi to dobrze

zaraz bede tylko cosik zjem bo jakos musze wciskac wszystko :(

Do góry