reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry :-)

JA już nie śpię, bo kurier mnie obudził,że będzie u mnie 10-11:-) Jeśli wsztsko dobrze pójdzie, to będę dziś miała nowy telefonik :-) Jupi :-D:-D:-D Normalnie cieszę się jak dziecko :-D:-D:-D

Viola ja planuję dziś klopsiki zrobić z sosem pomidorowym :-)

Miłego dnia :-D:-D:-D

ediyh...

Martuś, bo ja czekam cały czas na info od Ciebie :-) ;-):-)

reklama
Witam pięknie sie ja Ja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale ........... bedzie mnie w tym tyg raczej malutko ..... mam zamówienie na następne 2 kompleciki :-):-):-):-):-) cieszę sie wpadnie grosik na mikołaja :tak::tak::tak::tak: Bo w tym roku Jaś był grzeczny i przychodzi do niego prawdziwy mikołaj także wór musi być wypchany prezentami :-D:-D:-D:-D:-D i przy okazji Papi tez sie załapie hehe :-):-):-)

Także miłego dnia skarbki :-):-):-)

Ja także słomiana wdówka ...... ale za tydzien juz powiedziałam m ze Go nie puszczam z domu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lece nakarmić dzieciarnię bo my niedawno co wstaliśmy :-D:-D:-D:-D

Rozia dziękuję za info od Kasi ......miałam pisać tez ale TY byłaś pierwsza :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja nie spie z mala od7 ale wstalam chyba po 6 bo caly czas po domu ktos sie krecil ;/
Rozia dziekuje za wiadomosc od Kasi trzymam mocno kciuki za nie :)
Ja szukam czapeczki dla malego ale jakos nic mi sie nie podoba ajak juz to drogie jak diabliiii

Witam i ja!
Wczorajszy dzień tak szybko mi minął poszłam do kina z kuzynką mamą i ciocią na ostatnią część zmierzchu ...... wróciłam do domu a tu mąż rozespany a Jula szaleje.... tym sposobem poszła spać o 23 zamiast o 20:30 więc się nie wyspałam:sorry:

Dzięki za info o Kasi Kasiulka trzymam kciuki żebyś jak najszybciej mogła swoje dwa skarbeńka zobaczyć

Paula a ja ciągle bez neta w domu teraz jak robię cały tydzień nie mam jak formalności załatwić co mnie wkurza bardzo, bardzo bo nie mam z Wami kontaktu cały czas:-(

Ilonka oj będzie się działo w weekend weźcie mnie jako przyzwoitkę :-D cieszę się że udało się z tymi komplecikami....... jak mogę chwalę wszystkim Twoją twórczość to i może mi się uda jakieś zleconko dla Ciebie dorwać

Dziama jak tam rozpakowane pudła? Czy mi się wydaje czy Ty do wtorku miałaś "poznawać " wszystkie kąty z lubym;-)

losiczko a Ty słomiana wdówko tylko szurasz i szurasz ..... a grochówkę to mogłabym ci pomóc zjeść bo i ja i M lubimy

piąteczko teraz chodzę głodna jak się tak już naczytałam o tych wszystkich specjałach

malami a czyżby teraz w drugą stronę na wymioty szło ?

lilu nie przejmuj się ja jak w ciąży byłam została kaczka z rosołu taka połowa jak wzdłuż mostka przekrojona i mama mówi że za wiele na niej nie ma ale jak chce to mogę sobie ją zjeść i zjadłam całe pół kaczki że tylko szkielet z wylizanymi kośćmi został i przyszedł mój brat i się pyta czy my w domu piranie jakąś mamy co tak kaczkę opędzlowała i od tamtej pory tak się ze mnie śmieją :-D:-D:-D

Ada no włąsnie nie ale jakos jesc mi sie nie chce :( nie wiem czemu tak sie dzieje ,generalni nic a nic mi nie dolega heh az mnie to martwi ...standardowo

Marta czemu mnie nie dziwi że się martwisz o jakieś objawy i o brak objawów i wogóle o wszystko :sorry: kochana spokojne ja nie wymiotowałam miałam tylko kilka potraw których nie jadłam bo mnie odrzucało i puchnące nogi reszty objawów brak .... zastanawiałam się kogo mi przypominasz i już wiem Alice z Zmierzchu <3

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

ja właśnie wstałam ale dalej nic nie jarzę :-p wczoraj o północy wygoniłam biednego P żeby mi gołąbka rozmroził :szok::szok::szok::eek::eek::eek: dopiero jak zjadłam to zasnęłam :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Dzięki za info o Kasi es

Ilonko super że interes się kręci :tak:

MArta bo lanie zrobię :angry::angry:

życzę wszystkim miłego dnia

reklama
Do góry