reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja też jestem...

małż zdał!!! poczułam ulgę, jakoś nie umiem się bardzo cieszyć, ale chociaż poczułam ulge... teraz tylko się przeprowadzimy-jeszcze raz- i może zaczniemy spokojne, normalne życie...

dziamuś jak to mówią, każdy ma swój krzyż... szkoda że jedni mają ogromny, że pod jego ciężarem nie da się normalnie iśc przez życie a inni taki, że wkładają go do kieszeni i nie czują w ogóle że on tam jest... życie nie było, nie jest i nie będzie sprawiedliwe...

ja dziś notuję jakby krwawienie... może, oby...

edit:

martuś zapomniałam pochwalić Twój suwaczek ^^... piekny! miałam taki w poprzedniej ciąży jak pisałam sporo na innym forum :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Valky gratulacje dla mężusia,jakaś nagroda będzie? a ja tak sie plątam po chałupie jak jakas zjawa,idę się przejść na powietrze,popałętam się trochę po mieście.zaglądne potem Kochane.

katy a moze nawet szybciej ^^???

dzięki dziewczynki wszystkie za miłe słowa... naprawdę mam nadzieję, że to wielki przełom i teraz będzie już tylko lepiej!!!

Pisałam do Was prawie epopeję płacząc i nagle wrócił mój szef który dziś wpadł dobrze że mam dobry refleks :-D:-D:-D a wyglądałam chyba tak:szok::szok::baffled:

Val ty umiesz m zmotywować :-D;-)

Truskaffka i co teraz będzie jak to cukrzyca? A co mu dajesz na tą biegunkę biedny to straszne dla dziecka :-(

Marta śliczny suwaczek a Ty się wkońcu oswój z myślą że za 8 miesięcy będziecie w czwórkę :tak:

Losiczko Ty masz dobre serce ja jak mam zły dzień to zamykam interes na cztery spusty a jak się m rzuca to mu grożę że ogłoszę upadłość i będzie likwidacja :-D albo czeka albo niech sobie chłopak radzi :-p

UWIELBIAM WAS W RAZIE CO JESTEM POD TEL. (korzystać póki mam kasę na koncie :-D)

reklama
Martuś suwaczek piękny :-)

Val gratki dla m :-)

Zniknęłam, bo kumpela wpadła, a teraz jestem już tak zmęczona,że idę poleżakować...

Do góry