reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Martuś a rozmawiałaś z szefem?
Powodzenia jutro, daj nam od razu znać kogo tam wypatrzyłaś
:-)

Ilonko mysza boska
:tak:

Piąteczko się rozumie
:tak: ale niedługo nas ogarniesz z powrotem… tzn. do urlopu, bo później znowu będzie ciężko :-D

wpadam na chwilkę

Kasia - GRATULUJĘ!! życzę całej Waszej trójeczce dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku.

MałaMi - znałam juz ten kawał, ale w wersji, ze to mąż poszedł na balety i potem pomagał kukułce - nie zmienia to faktu, że kawał jest fajowski.

Jakiś straszny ten tydzień - same straszne wiadomości do mnie docierają.
Najpierw tu Liluu, potem koleżanka, która mieszka w UK napisała mi, że u nich w mieście był straszliwy wypadek. Czwórka młodych ludzi wpakowała się osobówką pod TIR-a, trzem głowy urwało, a czwarty w stanie krytycznym w szpitalu. Dziś - najpierw mąż przekazał mi wiadomość, że koleżanka Alinki z przedszkola (chodzą do równoległych klas) ma białaczkę (4 latka), a teraz na grupie!!!
Boże - może wystarczy!!!!

Ostatnia edycja:
Witam my juz nie spimy ;p
Co do wypadkow to cos strasznego ;/
U mnie jakis czas temu w miescie tez wydarzyl sie wypadek ale nawet nie pisze jaki bo az mi slabo na sama mysl ;/ niewiem czemu tak jest

Boże piateczka....ja nie wiem co napisać,cisza będzie chyba bardziej właściwa..........................................................................................................................................................................................

Ostatnia edycja:
Kasia es trzymam kciuki za dziewczynki i ciebie

Marta mówiłam że będzie dobrze :*

Piąteczka wiem że to może nie istotne, mało ważne ale myślami jestem z Tobą modlę się kochana żebyście mieli jak najwięcej siły

reklama
Hejka dziewczynki

troche mnie nie było bo P maluje mieszkanie i ńie bardzo jest czas.
Martus mówiłam ze będzie dobrze ;)
czy któraś mogła by mi na priva napisać co sie stało u Piateczki bo ja juz nie mam dostępu do grupy (względy bezpieczeństwa ) i teraz nic nie wiem będę bardzo wdzięczna

pozdrawiam i całuje

Do góry