reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia chwal sie ta czapa od Ilonki:-)
Dziama na razie chodze tak ile dam rady ale jutro mam spotkanie z trenerem znaczy sie z trenerka Polka :-)i ustalimy co i jak.
Valky zeby sie z miziania dzieci braly to chyba bylo by to najprzyjemniej splodzone dziecko w moim zywocie :-D:-D:-D
Ilonka no to czekamy ;-)
Lilu jak tam sytuacja????
Roszpunka ;-);-);-)cosik cię tu malo :sorry:
A i chcialam zaznaczyc ze tylko jako jedyna chyba Paula sie nam nie objawila:no:Dawaj zdj łobuziaro!!!!!!!!!!:-D
Ada jejciu dobrze ze z nimi wszystko w porzadku....ale mieli szczescie:szok::szok:

Laki oglaszam przetarg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Która chętna dzisiaj zrobic prasowanko u mienia w domu???????:-D:-D:-D

reklama
Dziewczynki nie ma sprawy Ada dostanie jutro czesc....kureierem a do Dziamy wysle innego poslanca ja tam w pudlach lubie grzebac wiec bedzie git :-D:-D a moze mojego m wam dorzuce jak mnie wnerwi????:-D:-D

A tu moje łoże od pani ze sprzatania IMG_0285[1].jpg babka wiedziala co dać:-) kolor idealny z meblami

Ostatnia edycja:
KAty pochwalę się na bank,ale planuję to zrobić dopiero wieczorem, bo teraz w biegu jestem :-) Ale to jest oczywiste,że wrzucę to cudo,żebyście mogły podziwiać :-)

Ilonko :* Bez nerwów :*

Dziewczynki dostałam info od Marty,że już jest po i że nie miała dziś usg, bo gina powiedziała,że jeszcze może być za wcześnie,żeby coś zobaczyć. W piatek ma kolejną wizytę na 8. Mam nadzieję,że się nie obrazi,że przekazałam wieści:-)

Ciekawe kto jeszcze i czym podbije do wieczora bo widze ze co propozycja to lepsza :-D:-D:-D:-D

A ja jestem w mojej ulubionej pracy:-):-):-)IMG_0287[1].jpgIMG_0006[1].jpgIMG_0186[1].jpg chwale sie wam nie swoim domem ale uwielbiam tu przyjezdzac :-):-):-) popijam kawke i prasuje :-) moge wiecej zdj wrzucic jesli chceta ;-)

reklama
Do góry