reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Kasiu wszystko będzie dobrze :-):-):-)
AdaW
wiedźma :p
WITAM!!! KASIU trzymam kciuki za Ciebie i dziewczynki :*
Za wizyty również musi być dobrze
Do mnie przed chwilą mama dzwoniła że mój brat który wracał z delegacji rozpieprzył się pod Szczecinem. Podobno mu nic nie jest ale zaliczyli z kolegą barierki na autostradzie i tira :--( gdyby pojechali autem jakie im szef chciał wcisnąć ( takie ledwo jeżdżące) to by nie przeżyli bo tu ich poduszki uratowały, tak mnie z tych nerwów brzuch rozbolał że normalnie szok. Mama mówi że jak dzwonił to mu się tak głos łamał bo stwierdził że już widział śmierć i myślał że zginie (((( dobrze że tak to się skończyło. Przepraszam za prywatę
Sylwia może się jakoś ułoży i gdzieś cię wcisną na usg
Staraczki musi być dobrze i musi nam się udać Marta nam szlak przetarła więc trzeba produkcję zacząć
Zdróweczka dla maluszków i mamusiek ;-)
Za wizyty również musi być dobrze
Do mnie przed chwilą mama dzwoniła że mój brat który wracał z delegacji rozpieprzył się pod Szczecinem. Podobno mu nic nie jest ale zaliczyli z kolegą barierki na autostradzie i tira :--( gdyby pojechali autem jakie im szef chciał wcisnąć ( takie ledwo jeżdżące) to by nie przeżyli bo tu ich poduszki uratowały, tak mnie z tych nerwów brzuch rozbolał że normalnie szok. Mama mówi że jak dzwonił to mu się tak głos łamał bo stwierdził że już widział śmierć i myślał że zginie (((( dobrze że tak to się skończyło. Przepraszam za prywatę
Sylwia może się jakoś ułoży i gdzieś cię wcisną na usg
Staraczki musi być dobrze i musi nam się udać Marta nam szlak przetarła więc trzeba produkcję zacząć
Zdróweczka dla maluszków i mamusiek ;-)
dziama86
Fanka BB :)
Matko dziewczyny wł mi się adrenalina jakbym sama miała zaraz rodzić........................
Ilonko- Zawsze miałaś takie obfite okresy? Lepiej już dziś? mam nadzieje że tak
Sylwia- a nie było opcji żeby się zaraz po szpitalu zapisać? skoro wiadomo ze sie chwile czeka?
Rozia, Małami czekam z niecierpliwością na wieści jak po wizycie.
Katy ile razy w tyg ta siłka? A kartony ogarnięte w 45% heheh teraz przyjęłam strategię jak coś potrzebne to rozpakowane hhehe. Ostatnio ciagle w biegu na nic nie mam czasu ;/
edit
Ada masakra dziękibogu że wszystko się dobrze skończyło
Ilonko- Zawsze miałaś takie obfite okresy? Lepiej już dziś? mam nadzieje że tak
Sylwia- a nie było opcji żeby się zaraz po szpitalu zapisać? skoro wiadomo ze sie chwile czeka?
Rozia, Małami czekam z niecierpliwością na wieści jak po wizycie.
Katy ile razy w tyg ta siłka? A kartony ogarnięte w 45% heheh teraz przyjęłam strategię jak coś potrzebne to rozpakowane hhehe. Ostatnio ciagle w biegu na nic nie mam czasu ;/
edit
Ada masakra dziękibogu że wszystko się dobrze skończyło
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Ada dzięki Bogu ze tak to sie wszystko skonczyło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu Dziama nigdy nie miałam takiego okresu ....tak ze mnie leciało jedynie przy ronieniu pustego jaja ... gorzej nie jest ale i lepiej tez nie .... zobaczymy jak bedzie jutro ... moze sie juz troszkę uspokoi .... dziękuję za troskę !!
Pamela miłego dnia w pracy
O której ma wizytę Małami o 13 ????? Bo nie chce już jej męczyć teraz wiec nie bede pisać smska , bo wiem ze pewnie sie stresuje jak cholera !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu Dziama nigdy nie miałam takiego okresu ....tak ze mnie leciało jedynie przy ronieniu pustego jaja ... gorzej nie jest ale i lepiej tez nie .... zobaczymy jak bedzie jutro ... moze sie juz troszkę uspokoi .... dziękuję za troskę !!
Pamela miłego dnia w pracy
O której ma wizytę Małami o 13 ????? Bo nie chce już jej męczyć teraz wiec nie bede pisać smska , bo wiem ze pewnie sie stresuje jak cholera !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu trzymam za was mocno kciuki bedzie dobrze zobaczysz
Dziama no wiesz lekarze nie mysla a teraz co do czego to mam jak bym wiedziala to bym juz jakos zalatwila zeby miec skierowanie juz jakis czas temu a teraz juz po bolu ;/
Dziama no wiesz lekarze nie mysla a teraz co do czego to mam jak bym wiedziala to bym juz jakos zalatwila zeby miec skierowanie juz jakis czas temu a teraz juz po bolu ;/
AdaW
wiedźma :p
Dziama, Ilonka dzięki Bogu bo policjanci powiedzieli że na kolanach do Częstochowy powinni iść bo auto nie miało ani przodu ani tyłu tylko tyle co ich miejsca i że jeszcze nie widzieli tak zmasakrowanego auta żeby pasażerowie żyli i to prawie bez szwanku wyszli ........ masakra :-(
Ilonka a może lepiej idź do lekarza
Sylwia ale nie da się wszystkiego przewidzieć, trzeba znaleźć jakieś wyjście
Ilonka a może lepiej idź do lekarza
Sylwia ale nie da się wszystkiego przewidzieć, trzeba znaleźć jakieś wyjście
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: