reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja tak na sekundke:-)

Agnes a Olus napewdo dojada, bo jak piszezsz ze ma ochote wisiec na cycu to moze ten pokarm dla niego to malo? A ty jak tam w roli mamy....przywyklas juz;-)???
Losiczko ale ludzie sa czasami nie odpowiedzialni...........karny jeżyk sie należy sąsiadowi:-D
Katrina ja pierwszy raz spotkalam sie z takim inteligentem i zaskoczyl mnie na maxa :szok:a jak twój kawaler???:-)
Sylwia bo mala dba o to zebys byla juz przygotowana do wstawania na zaś ;-)
Ada no tutaj pisanie idzie takimi falami..........:tak: ale sie usmiałam z twojego opisu :-D:-D:-Dwariacie :-D:-D:-D
Roszpunka jak tam Maxiu juz sie turla ???;-)

reklama
Miłego dnia dziewczyny :* !!! Uciekam mam dziś ostatni dzień wolny bo złapałam jeszcze taka dorywczą pracę i w te dwa dni wolne (wtorek, czwartek ) będę chodzić zawsze coś grosza wpadnie a że bedę sprzedawać słodycze to cieszę się bardzo :)

katy ja w roli mamy czuję się swietnie. juz zapomniałam jak to było jak Olka nie było z nami. moze jestem niewyspana ale szczęśliwa ze mam tego malucha przy sobie. jutro będzie położna u mnie to zapytam o to wiszenie przy cycu. nie wiem czy nie dojada bo waga idzie w górę a jak się naje to potrafi z 3 godziny przespać. no ale aby się najeść to czasem z godzina mija bo on popije przyśnie a jak go odkładam to zaraz znowu domaga się jedzenia i tak walczymy.

biore się na razie za obiad póki Olek śpi. potem spacer i wracam do was

witajcie z rańca

Ada - akurat w banku to mnie nie dziwi, bo oni muszą rozliczyć kasę nie tylko, żeby się zgadzało kwotowo, ale jeszcze co do ilości wpisanych monet i banknotów o konkretnych nominałach, więc jeśli wpisała i zatwierdziła to "pies pogrzebany".

Przeraża mnie fakt, że młodzież korzystając z pomocy typu kalkulator (tutaj mają kalkulatory nawet z ułamkami zwykłymi) jest coraz mniej samodzielna, tak jakby wtórny analfabetyzm się szerzył. Nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko nie potrafiło liczyć pisemnie, czy w pamięci w zakresie 20-stu.

DZień dobry dziewczynki :-)

losiczko no niezły początek dnia, nie ma co...

KAty widzę,że zaczęłaś pełną parą ćwiczenia :-) No i bardzo dobrze, zajmiesz myśli czymś innym :-)

Ja dziś czekam na kuriera z łóżeczkiem dla Bianki :-)

Miłego dnia życzę :-)

A mnie zab boli i nie mam kasy narazie zeby isc zrobic z nim porzadek jasna cisna ;/ a na nfz moge sie zapisac dopiero za tydzien i ciekawe ile jeszcze bedzie czekania boziu ja predzej sie zastrzele ;/

Moje kochane.:-)

Oświadczam że od dzisiaj będzie mnie tutaj mniej :-( bo jutro przyjerzdzają stroje krakowiaka za tydzien w końcu pacynki w piątek torebki mi przywozi .A do tego sprzedałam swoją 1 torebkę na allegro hura :-) .Więc proszę o wybaczenie.Będę wpadała na chwilke .Aaaaaa...... no i o 12 przyjerzdza mechanik zakładac nowy silnik do owerloka i 450zł pójdzie sie .......:dry:

A ja żłopię guajazyl na śluz ( bo zel pewnie do piątku nie dojedzie ) i mam mokro w gatkach :-D:-D:-D

Narazinko

Witam w pochmurny dzień ;-)

Nowy cykl czas zacząć... @ wzięła mnie podstępem, dzień za wcześnie
:wściekła/y:

Losiczko
niektórzy ludzie zachowują się jakby mózgów nie mieli
:szok: ale widzę, że Ty zimną krew zachowałaś- wypłata byłaby ocalona hahaha :-D

AdaW chyba jesteś trochę za bardzo rygorystyczna co do siebie
:tak:;-)

KatyB ja bym sąsiadowi Losiczki zaproponowała karnego ku**sa hahaha
:-D niby zarezerwowany jest dla źle parkujących, ale myślę, że można by zrobić wyjątek, który by chłopa wystraszył (no chyba, że jest gejem, to w tedy by miał radochę)- a tego byśmy nie chciały :-p

Ilonko jak tam po szczepieniu? Czekam na relacje- mam nadzieję, że bezboleśnie i bez płaczu obyło się tym razem
:tak: chciałam również zgłosić nową @ na 11.12 ... :nerd:

piąteczko jak Bartuś? :confused:

Miłego Dnia Kochane :-)

reklama
Przyszło łóżeczko dla Bianki :-) DSC05933.jpgDSC05934.jpg

Do góry