reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Martuś pozytywne myślenie to podstawa :tak:

axarai prześliczna ta Twoja córeczka, aniołeczek
:-)

piąteczko mam nadzieję, że wszystko OK? A jak niespodzianka „zaraza”?
;-)

LiLuu cieszę się bardzo, teraz już powoli wyczekujemy pojawienia się Lily po drugiej stronie
;-)

reklama
uff ja dziś pracowicie, ale tak pięknie jedną sprawę załatwiłam że pochwala od szefa jest hihi niech jeszcze zadowolenie widoczne będzie w premii :-p

Dziama to ja też dorzucę swój przepis na ciacho bez pieczenia na g ;)
Ilona jakie te tabelki superaśne, a to brykanie faceta pod kołderką przy staraczkach hahaha bezcenne
nasze słoneczka takie cudaśne :) i jak nam się pięknie tabelka rozbudowuje :)
Marta JUpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-):-):-):-):-)
a te bóle jak dziewczyny piszą, normalne, musi boleć bo macica rośnie, w końcu mały człowiek potrzebuje miejsca i więcej miejsca i jeszcze więcej :p
Agnes jaki fajny Oli, włoski ma fajowskie hehe
Katy haha to ponoć córusia tatusia ma być, to niech sobie tatuś potem ustawia córeczkę jak chce pobaraszkować hahaha
Axa dziękuję :) śliczny prezent świąteczny stworzyliście :)

reklama
Do góry