reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej kobiecinki...jestem na sekundke bo juz pewnie lulu pojde....
Zaliczylam dzisiaj pracowity dzien i silownie........matko jaka ze mna babka byla na tym szkoleniu :eek::eek::eek:przyszla chyba tylko popatrzec na sprzet bo nastepnym razem ma przyjsc za 2 tyg :szok::szok::szok::-D:-D:-Da recznik ze soba miala kapielowy :-D:-D:-Dnie wiem po co jak nawet palcem nie ruszyla:-D:-D

Ja troszke sie poruszalam i jestem pod wrazeniem sprzetu :tak: w biezni np maja wbudowana ang tv, wiatrak, i wejscie do iphona :tak:co mi bardzo pasuje:-) jutro znow tam ide tylko pewnie zaraz po pracy bo po silce jeszcze prasowanie sie szykuje......kurcze jakos malo mi doby teraz.......ciezko troche pogodzic prace, domowe obowiazki i jeszcze silownie:sorry2:

I hicior na koniec:::::::-)

Ostatnio szlam za dwojka Polakow jak dyskutowali o promocji w sklepie
Polak1: I co zajebista promocja nie?
P2: No kurde 4 rzeczy i tylko 26 funtow
P1: no lepiej nie mogles trafic 4x6 .................................26 funtow:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To juz dziewczynki wyzsza matematyka....4x6=26:-D:-D:-D:-D

Katy - oj pomylił się, policzyć w zakresie 30 to nie takie proste!!!!
Ja przeżyłam szok, jak byłam tutaj u kosmetyczki, miałam zapłacić chyba 8,50 Euro, dałam jej 10 Euro, a laska na kalkulatorze policzyła ile ma mi wydać. Po prostu rozwaliła mnie....

Inna sytuacja - moja Alinka załapała się na taki program i co jakiś czas przychodzą i sprawdzają jak dziecko się rozwija. Są tam tez pytania dla nas - rodziców. Jedno pytanie brzmiało - czy jak idziesz do sklepu zrobić zakupy, czy jesteś w stanie policzyć w pamięci ile kasjer ma Ci wydać reszty ( w zakresie do 20)?????? Ja nie wiem czy to było pytanie na inteligencję, choć jak sobie przypomnę te dziewczynę z salonu kosmetycznego, to chyba niekoniecznie.

Dziendoberek :-)

Atrakcją wtorkowego poranka u mnie w kamienicy był przyjazd 2 wozów straży pożarnej .Szłam młodego do szkoły zaprowadzic i wsio ok wracam a w kamienicy gazem wali jak cholera.jestem dozorczynia :-) pukałam do wszystkich sąsiadów.Połowa w pracy.Dzwonie do męza mąz że mam uciekac z chaty.Wzięłam wypłatę męza:-D i heja z chaty.Córka własciciela zadzwoniła na pogotowie gazowe i przyjechali.Okazało sie ze mój durny sąsiad szedł wymienic butlę i szedł z otwartą butlą zeby mu gaz wyleciał.Cała klatka w gazie.Strażacy sprawdzili stęzenie gazu.Już nieczuc ale jeszcze norma przekroczona.Kużwa dziewczyny żoładek mam w piętach.

15 lat temu byłam świadkiem wybuchu gazu w domu.Dom sie podniósł i z 2 piętrowego zrobił sie placek a w promieniu 400 m wokół tego domu powybijane okna uszkodzone dachy normalnie widok jak po wojnie.

Miłego dnia

Witam i ja! Jestem w szoku jak mało żeście natworzyły :szok: czy aby wszystko w porządku?

Katy siłowni zazdroszczę;-)

Katrina ludzie są dziwni mi kiedyś w banku dziewczyna powiedziała że ona w system musi wpisać ile czego dałam i jej się wyświetla reszta i że już wpisała i nie może teraz zmienić ( bo jej końcówkę znalazłam) biedna pewnie nie wydałaby reszty bez tego. a w sklepie zawsze obliczam ile maja mi wydać bo wiem jacy są ludzie

losiczka grunt że wypłata była bezpieczna :)

Katrina, tu w pl mój szwagier kupował w barze piwo za 7,50 zł, dał lasce 20 zł a ona też liczyła na kalkulatorze resztę:sorry2::sorry2::sorry2: Więc takie rzeczy nie tylko za gramanicą:sorry2:

losiczka :szok: no to całe szczęście, że to tylko gaz z butli. Ale się musiałaś strachu najeść. A jak tam pokrowiec na laptopa?

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki!

nie wyspana jestem bo Olek gorzej sypia ostatnio. nie wiem co mu się porobiło. do tego znowu chce wisieć na cycu prawie non stop więc niewiele mogę zrobić. cóż musimy jakoś przetrwać ten czas

losiczko dobrze ze tylko tak sie skonczylo. sasiad jakis nieodpowiedzialny

cisza tu ostatnio. gdzie wszystkie?

reklama
Agnes biedaku wyobrażam sobie jak Cię Olek wymęczy. Ale może to minie

Losiczka na natchnienie długo można czekać :-D

Żeby nie było że nie ma moich zdjęć na grupie ...... już są więc już można dzieci straszyć i druknąć je jako etykiety na chemikalia :-D:-D:-D moja twarz leczy też zatwardzenie:szok::szok: nie polecam oglądać wieczorem śnią się koszmary wiem bo kilka razy wieczorem spojrzałam w lustro :shocked2::shocked2:

Do góry