reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ada a gdzie pracujesz???

ten moj termin @ to taki całkowicie fikcyjny... chciałabym, żeby tak było ale nic się nie zanosi na koniec cyklu... echh... poprzednim razem nie zaszłam w ciążę dopóki nie odpuściłam ze wszystkim, temperaturą, mierzeniem, cudowaniem... teraz pewnie nie będzie inaczej :confused:

reklama
valky ja mieszkałam w miasteczku pod właściwie górą Św Anny- pięknie tam było

ada mój mnie jakoś nie rozgrzesza- najwyżej pociąga do odpowiedzialności hi hi- nigdy nie wierz papudze

Valkyrie ja generalnie pochodzę z Bielska i tutaj też mieszkam, ale mój K mieszka na Śląsku i pewnie mnie też kiedyś czeka przeprowadzka, ale mam ogromna nadzieję, że kiedyś wrócimy tutaj z powrotem, bo kocham to miasto :tak:

ilnko24
chwal się co ładnego kupiłaś
:-)

AdaW Ty rozdarciuchu ;-):-D

Paula to od jutra będziecie sobie brykać :-D tylko żebyś z tego wszystkiego na cmentarz nie zapomniała iść jak się zaszyjecie w sypialni w łóżeczku;-):-p

Val ja sprzedaję ogrodzenia betonowe i miałam dziś tylko jednego klienta a i to mu się dostało, jestem okropna nic nie poradzę że trzeba przy mnie uważać co się mówi.:tak: Mój też nie jest pewny ostatnio miałam cały czas cykle 27 dniowe oprócz ostatniego gdzie okres mi się spóźnił a teraz to pieron wie jak przyjdzie na razie zjadłam trzy ciasteczka z galaretką i jest mi tak nie dobrze :no:

piąteczko no to faktycznie :) pewnie wkłada wszędzie nos i obserwuje bacznym okiem sprawiedliwości :p

Ostatnia edycja:
hej! witam i ja. u nas dzisiaj noc nie przespana. Olek postanowił że w nocy nie śpi. teraz za to smacznie śpi więc ja chyba też się położę. wpadne później nadrobić wasze wpisy. miłego dnia.

AdaW no nareszcie nadszedł ten czas hahaha :-)

idę w ślady agnes2704 i też się położę, bo nie spałam jeszcze po nocce
:szok: a nie wiadomo jakie będą przyszłe noce :zawstydzona/y: więc muszę korzystać :-D
do później ;-)

valkyrie, ja używam płynu do mycia grilli i piecyków, np z lidla.

viola, 6 godzin dziennie to nie dużo, resztę można poświęcić dziecku. A kasa na drodze nie leży. Jak masz blisko to czemu nie. Zwolnić się możesz w każdej chwili jeśli będzie kiepsko.

A co do tego co Ada pisze, to zgadzam się. M przez cały czas bronił się żeby nie iść na kopalnię do pracy, a teraz w końcu też tam trafił! Bo znajomi bez matury pracują po parę lat i żyją jak pączki w maśle, a on po skończeniu ciężkich studiów tułał się po Polsce jak cygan jakiś. Tak że wykształcenie swoją drogą a nasze polskie realia swoją.

ilona, u mnie dady za 22,90. U ciebie też na pewno będą po remoncie:tak:

jane, twoje babeczki opędzlowane!!:-)

ania, ty jeszcze poczekaj troszkę! ;-)

katy, czekam na relację!

truskafka, rybcia musi pływać;-)

Agnes , Paula kolorowych snów ;-)

Lilu a można liczyć na jakieś zdjęcia ?

Rozszpunka mój wujek ledwo podstawówkę skończył potem jakieś kursy i na kopalnie poszedł i dostaje 2800 emerytury(choć ma dopiero 48 lat) i mieszkanie mógł za bezcen wykupić. Wybacz ale idea kształcenia jako podnoszenia pułapu życia w tym momencie jest bezzasadna. Lata nauki zmarnowane można było już pracować.

Roza , Rozia, pamela, sylwia co tam u Was?

Losiczko kochana mam nadzieję że wszystko się pomału układa :**

Malami kochana jak tam? Chodzisz do tej pani doktor i jak się sytuacja rozwija?

Ostatnia edycja:
reklama
ada to wszystko zależy tez od tego co kto lubi- ja przecież zakończyłam naukę dopiero w tym roku i to nie z wyboru, mój mąż miał 31 lat jak zdał ostatni egzamin- różnie to bywa- ja w swoje dzieci i tak bedę pakowała wiedzę ile się da

Do góry