reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Val na szczęście mam super dentystkę nawet się nie boję:)

Ada niestety muszę iść do pracy bo mamy hipotekę a na macierzyńskim szefowa nie przedłużyła mi umowy.

Ilonka
na razie babcie mamy 2 niepracujące mieszkają niedaleko i blisko siebie także jakoś by pomogły. Mślę właśnie,że nie byłoby źle bo 6 godź dziennie to zawsze więcej czasu z małym.Muszę to z mężem przedyskutować.

reklama
Wiadomość od Kasi :)
Na razie jest 3 w 1 :-):-) i oby jak najdłużej :tak::tak::tak: Dziś ma miec USG oraz echo serduszek Hani i Alicji :tak: Trzymam kciuki aby serduszka były zdrowe !!!!!!!!!:tak:
Poza tym Kasia sie źle czuję.....:-( boli ją głowa, leci krew z nosa , nogi ma strasznie spuchnięte ze nie może zginać abu w kostce ani w kolanie :-:)-:)-:)-( ściska Nas wszystkie bardzo mocno !!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)

Ja uciekam bo zaraz tatko juz bedzie :tak: buźka :-)

Anulka nie strasz !!!!!! Jeszcze zaciskaj nóżki :)
\Viola skoro 2 babcie są wolne to pewnie ze pomogą :) a Wy zawsze odżyjecie finansowo :)
Ada dziękuję :) bede w biedronce wiec lukne za tym,i kumiaczkami :) ale kombinezonku to juz nie potrzebuje :)

Lilu to moja ciocia była 21 maja na komunii u mojego kuzyna (dodam że urodziła 2 czerwca) i jak wróciła to pół nocy nie przespała bo ciągle jej się wydawało że rodzi a dlatego że to było w tym roku co te wielkie powodzie tam gdzie jechali policja wpuszczała już na własne ryzyko ale musieli dojechać bo to jedyna droga a cała gadoba w domu zostawiona woda płynęła na wysokości połowy kół jak dojechali okazało się że woda odcięła wszystkie drogi więc jakby zaczęła rodzić to tylko helikopter. Ale jak się przestała denerwować bóle przeszły. A wiesz ona już miała jedno dziecko i urodziła wcześniej a teraz ma dwie córki obie z 2 czerwca i 5 lat różnicy między nimi. To prawie na święta Ty już będziesz po fajnie:-Dszkoda że grudzień to taki zimny miesiąc że gorzej ze spacerkami

Viola myślę że jak masz możliwość to idź dość że zarobisz to będziesz miała kontakt z innymi ludźmi a to też regeneruje akumulatory :tak:

Ostatnia edycja:
Ilonka łatwo powiedzieć zaciskaj nogi :-pstaram się jak mogę sama bym chciała wytrzymać jeszcze miesiąc zresztą na to nie mamy wpływu obym wytrzymała chociaż do 35 tyg to będę spokojniejsza

Ada nieźle ;-)

Kasiu trzymaj się jesteś bardzo dzielna :tak::tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&za serduszka i czekamy na wieści po badanku

Edit

Katy czekamy na wieści po wizycie co wam powiedzą :)

Kasia daj znać jak echo i co powiedzieli trzymam kciuki żeby to były dobre wieści:tak::tak::tak:

Katy to daj znać jak po wizycie :blink: trzymam kciuki również za Ciebie

Lilu a no nieźle zdolna ciocia:-p nie denerwuj się bo to może przyspieszyć poród teraz tylko relaks :blink:

Ostatnia edycja:
adus to zwykle kupne bulki ale do pieczenia... tutaj w niemczech swieze pieczywo jest bardzo drogie a wcle nie takie rewelacyjne, dlatego czesto kupuje takie pakowane :zawstydzona/y:

ilona dzieki za wiadomosc, dobrze ze kasia sie trzyma... oby jak najdluzej!

viola zaufanego dentysty zazdraszczam... ja mialam na slasku jak mieszkalam w katowicach, ale tutaj na razie jeszcze nie mam na tyle obycia...

katyb powidzenia dzis... bede myslala o tobie i trzymala kciuki caly dzien!!!!:tak:

Lilu no to elegancko:-D jak piszę nie składnie to dlatego że się jakoś dziś skoncentrować nie mogę i zapominam co i jak :sorry2:

Dobra lecę trochę popracować bo wypada

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja ;-) pogoda przepiękna, słoneczko świeci, śnieg skrzy się w jego promieniach... no żyć nie umierać :tak:

AdaW aaaaa nawet nie gadaj, nudy jak cholera, ja nie wiem co tak wczoraj wszystkie strajkowały
:-D

ViolaPop oj jaki Antoś grzeczny chłopczyk, daje mamusi poleniuchować trochę z rana
:tak:
a co do dentysty to ja chętnie wybiorę się za Ciebie
;-)

Valkyrie to ja się piszę na taką jedną bułeczkę domowej roboty
:-)
Ty pochodzisz ze śląska Kochana?

ilonko24 dziękujemy za informację dotycząca Kasi i dziewczynek
:tak: oby wszystko dobrze się skończyło :blink:

KatyB powodzenia i czekamy na wieści
;-)

LiLuu jak prace nad pokoikiem dla Lily?
:-)