reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

powiem Wam ze też jakoś mi dziwnie:( nawet mnie ta przeprowadzka i fakt kilku wspolnuch dni przestały cieszyć.......... a może to jakiś syndrom odcięcia pępowiny i wyprowadzki mi się wł ................

reklama
piąteczko - z Alinką do grupy w przedszkolu chodził Filip, którego rodzice ze dwa lata się starali o druga dzidzię, jak byłam w ciąży to Beatka z tęsknota głaskała mój brzuszek.... na święta Bożego Narodzenia chyba juz będą we czworo. Nie trać wiary, głowa do góry!!

Hej Kobitki!jak zwykle nie nadrobie,zawsze,jak dojde do tego,zeby z Wami popisac,to niuniosie budzi z placzem i cyca wywalam;)ale coz,dziewczynki,ale mnie nie wyealajcie z tej tabelki...ja to nie specjalnie sie nie odzywam...tylko kak mam chwilke,to spie,nawet w dzien,bo malenstwo nasze bardzo czesto sie budzi w nocy na papu,a caly dzien Bozy spi...no ale taka widocznie jego natura;)Kobylki,a co z Kasia es?!?bo cos czytalam...ale nie doczytalam...caluje Was staraczki i dzieciaczki,a ciezaroweczkom pozostalym radze,spijcie ile wlezie,potem Wam bedzie tego brakowalo...

biapl jako, że mam tutaj nocny dyżur wypowiem się hahaha :-D
co do usuwania z tabelki to myślę, że nie masz się czego obawiać, bo pewnie nikt nie zostaje usunięty :tak: tak więc kiedy tylko możesz to śpij spokojnie ;-)
Ucałuj małego dziabąga od cioć ! :-)

biapl TY sie słoneczko nie martw :-):-):-) NIkt nie chce Cię wywalać :-D:-D:-D:-D Po prostu 2 dziewczyny figurują w tabelce ale sie w ogóle nie udzialają u nas dlatego taki podjęłam temat.... bo dla mnie to bez sensu ............ to zrobimy tak ..... Ja napiszę do nich na priv... i zobaczymy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak: zeby nie było ze jestem zołza Ilona hiihi :-D:-D:-D:-D

A tak a propo to Witam sie perełki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziama a może to taki stresik przed małżeński Cię łapie :-p:-p:-p

Ja tak samo myslę o Kasi i naszych malutkich księżniczkach :tak::tak::tak:, niech jeszcze małe kruszynki posiedzą w brzuniu, dla ich dobra !!!!!!!!!!!!!!! A mnie tak głupio Kasiu tyłek zawracać smsami..... choć może jednak trzeba napisać aby Kasia wiedziała ze my tu wszystkie myslimy o nich i sie martwimy !!!!!!!!!!!

Miłego :tak::tak::tak: :-):-):-):-):-)

Papi wstał, Jaś jeszcze gnije w łóżku :happy2::happy2: polezałabym dłużej ale zaraz ma wpaść tatko do wnuków bo ja wybywam z domu a jak ....... hehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Losiczko TĘSKNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry