reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej. Maksio się nie przestawił jeszcze na zimowy czas i dziś wstał o 6:30:dry: Dziś otwierają u mnie biedronkę po remoncie, więc zbieram się za niedługo i lecę, bo Dady mają być w promocji:-)

Też myślę o kasi . Żeby skończyło się tylko na strachu. Myślę, że warto napisać smsa, niech wie, że jesteśmy z nią myślami.

marysiu, co się dzieje?

piąteczko, dawno ci chyba nikt dupska nie złoił!:angry: Trzymam kciuki żebyś się zaraziła od przyjaciółki :tak:

ilona, zazdroszczę ci że możesz sobie wyjść z domu! Ja już nie pamiętam kiedy byłam gdzieś sama ot tak dla relaksu! Tylko na wyjścia na korki mam zezwolenie... A poza tym nie mam komu Małego sprzedać:-(

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana dziewczyny!!!

miałam być wczoraj z Wami ale mi mąż niespodzianę zrobił i wrócił baardzo wcześnie:tak:... razem ze mną właściwie, no i tak cały dzionek zszedł... u nas pogoda paskudna, mam nadzieję, że u Was lepsza!

uciekam myć cholerny piekarnik bo w niedziele mi tłuszcz pociekł i tak się przypalił że nie wiem czy ogóle puści.. może macie jakieś sposoby na takie zabrudzenia???

Witam i ja !
Piąteczko to teraz ładnie koło koleżanki chodzić to fluidki przejdą:tak:

Marysia co się stało mogę jakoś pomóc?

Kasia es kochana wiem że pewnie nie w głowie Ci forum ale trzymam kciuki za Twoje dwie myszeczki w brzuszku :******

Ania denerwujesz się że już nie długo ten dzień ?

Dziama ja myślę że t kwestia poczucia w głębi duszy że zamyka się jakiś rozdział. Miałam ten komfort że moi rodzice mieszkają z 6 domów dalej i pół rzeczy zostawiłam ale dopiero jak wkońcu podjęłam decyzję że muszę zabrać prawie wszystko to zaczęło mnie w gardle ściskać ( i to nie na myśl gdzie ja to zmieszczę :-D) bo dotarło do mnie że koniec tamtego życia (wbrew pozorom nie było to zaraz po ślubie)

Ilonka no to fajnie masz a gdzież to lecisz jeśli wolno wiedzieć?

Paula jak po stróżowaniu na forum?

Rozszpunka nie ma się co dziwić Maksiowi ja też wstaję na stary :sorry2:

Val a może spróbuj posypać sodą i troszkę octu na to może się udać jak nie to może do brytfanki nalej wody i średnia ilość soli i wstaw żeby się ta woda pogotowała ( czasami pomaga zależy od stopnia zabrudzenie)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja przy kawusi.

Mój synek dziś do 8 pospal, także wypas na maksa:) Teraz najedzony bawi się w łóżeczku. I dziś do niego też babcia przychodzi bo ja do dentysty idę:(

biap
l jeszcze troszkę i mały sobie ureguluje dzień ale w dzień musisz go przystawiać do piersi częściej właśnie żeby wiedział kiedy jest dzień a kiedy noc.

Roszpunka
dady są najlepsze:) Ja teraz mam z rossmana bo takie dostaliśmy w prezencie i to już 4 ale dada dużo lepsza.

Ilonka to jakiś shopping sie szykuje?:)

Też myslę o Kasi i księżniczkach może by wysłać smska?

Dziewczyny co myślicie o pracy w biedronce????????????????????????????? przyjmują na 3/4etatu 1040 na rękę 6 godzin dziennie........

Viola ja słyszałam że teraz w biedronkach nie najgorsza robota jest. Ja wychodzę z założenia że nie ma co patrzeć gdzie byle chcieli za trudnić ja ostatnio doznałam szoku jak spotkałam swojego kolegę inż. a nie długo to chyba mgr. inż. wykładającego towar w markecie. Ja wiem że to co teraz napiszę jest nie pedagogiczne ale cóż. Jak byłam mała mama zawsze mi mówiła że muszę się uczyć żebym nie musiała zapieprzać w jakiejś marnej robocie za marne pieniądze bo tylko edukacja jest furtką do automatycznie większych dochodów że jak skończę studia to świat stanie otworem. Niestety nim dorosłam wszystko się zmieniło i po trzech latach studiów i nauki i kasy ( bo zaoczne) stwierdzam że nie było warto. I jak patrzę jak moi znajomi absolwenci szkół wyższych robią przy łopacie to się zastanawiam jak ja mam dziecku mówić że powinien się uczyć jak w to nie wierzę :-( ale się rozpisałam więc jak uważasz że to niezła praca w miarę blisko i jesteś gotowa iść to się nie zastanawiaj to jest moja opinia

adus dzieki za radę, jak na razie to zmyłam z wierzchu i piekę bułki na śniadanie... echh... albo zejdzie, albo nie...

viola współczuję dentysty... ja się męczyłam cały wrzesień i kawałek października, chciałam skończyć zęby zanim zaczniemy starać się o dzidzie i mam za przeproszeniem i tak gó^%o zrobione... życzę bezbolesnej wizyty! co do biedrony to nie wiem, to chyba zależy od twoich aspiracji, wykształcenia etc. no chyba że musisz mieć pracę na gwałt... nie wiem... ciężko mi się wypowiedzieć bo wiem, że w polsce ciężko z dobrą pracą... jedno co w biedronie jest dobre to to że masz dobre warunki socjalne :tak:

Roszpunka a po ile u Ciebie beda dady ????????????? Bo u mnie tez cholibka zamykaja i remontuja wiec ja biedna bede ... pozostanie tylko lidl na zakupy na tygodniu :tak: 4 inne biedronki rozproszone po całym miescie wiec mam w nosie biegać :-) w weekend bede robic zapas bagietek z czosnkiem , pasty z tuńczyka i serków bon creme hehe :-D
Ada, Viola przede wszystki to zakupy na spożywce ale przy okazji skocze do galerii i lukne czy sa jakies fajne płaszczyki na zimę..... bo w tamtym roku cała zimę przechodziłam w kurtce skórzanej, bo nie opłacało mi sie kupowac jak brzuszek rósł :tak:wiec w tym roku juz nie bede ,marznąć :-D taki szybki wypad, ale dobre i to :-) choc jak nie mam wózka i ogonka przy dupce to tak mi smutno i dziwnie chodzic :tak::-):-) hihi

Viola zawsze mozna spróbowac z ta biedronką ..........jak za 6 godzin dziennie to wypłata nie taka zła :tak::tak::tak: a zawsze jakis grosz wpadnie :-D a kto z Antosiem w razie czego????? babcia ?????????????
Ada w pracy czy w domciu dzis ??????????????????
Jane buziaczki :-)
Valkerie super ze spedziliście fajny dzien wczoraj :-) u mnie tez pogoda nieciekawa :-(
Marysia znów te same problemy co przed porodem ????????:-( wygadaj sie kochana . zawsze to sie zrobi lzej na sercu !!!!!!!!!!!!!!!

Do kasi pisałam ,,,,, na razie cisza :-(

Ilonka ja dziś praca ale następny pracujący dzień to dopiero poniedziałek więc spoko :tak:a moja mama ma też wolne więc jutro pół dnia u niej pewnie spędzę;-) Kochana przeglądałam gazetki z biedronki i nie widziałam tych gumowców ale ja ślepa jestem więc wszystko możliwe za to od wczoraj są kombinezony dziecięce za 40 zł ( ale tylko dla Papiego)

Val a jakie te bułki ale rozpieszczasz to swoją familję :-D ja też chcę ciepłą bułeczkę weź wyślij ;-)

reklama
Dzień doberek

Ilonko dzięki za smska do Kasi :)

Ada czy ja się denerwuję że to już hmmm wczoraj chwyciły mnie bóle takie okresowe i już panikowałam że za wcześnie ale w nocy minęło ogólnie właśnie wczoraj powiedziałam Piotrusiowi że zaczynam się bać porodu :-p

Losiczko co u ciebie ???????
Piąteczko głowa do góry:*:*:*:*:*:*

miłego dnia kobitki :*:*:*:*:*:*

Do góry