reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ada- ślub kościelny będzie a weselicho okolo stówki właśnie po16mam dzwonić do krawcowej

edit- wykarmimy je jakos heheh padłam

Ostatnia edycja:
dziama ja miałam wesele koło 100 osób ale fajnie pewnie się doczekać nie możecie :blink: te przygotowania i to wszystko najgorsze że te chwilę tak szybko zlecą że aż nie zauważysz kiedy będziesz mieć na palcu gps :-D szalona panna młoda :-p

Nie mam pojęcia po kim :szok::-D wiesz niekiedy teksty ma obłęd :happy2: ale i tak najbardziej lubię jak tatusia opiernicza stanie przed nim macha palcem i tato a ja ci mówiłam żebyś przebrał buty bo zamiatałam z mamą mówiłam mówiłam a ty oczywiście nie i oczywiście musiałeś nabrudzić i oczywiście ciekawe kto to będzie sprzątał ? weź to posprzątaj bo oczywiście że my już umyłyśmy podłogę. Dlatego mój m powiedział że z trzecią babą to on już chyba nie wytrzyma :-D:-D:-D:-D:-D

Ilonka czekaj jak Twój Jasiu Ci będzie jakimiś tekstami zapodawał. Dzieci usłyszą coś i tak to potrafią wykorzystać :p

Ostatnio m nosił Małego na rękach po lidlu w tym misiu to wszyscy się za nim oglądali. Ktoś mu powiedział, że myślał, że on takiego dużego misia niesie:-D Ale zdjęć nie mam, zrobię:tak:

Ada, :-D Udana ta Julcia! Dobrze mówi dziewczyna, facet musi znać swoje miejsce:-D

Ostatnia edycja:
Axa super ta laleczka oglądałam dziś te panie w ddtvn,ale cena wysoka ale z drugiej strony te lalki co moja chrześniaczka teraz zbiera też po 150 kosztują a brzydkie to to. Te szmacianki są cudne i mają malowane twarzyczki:)

Ada super teksty ma Julcia:)

Ilonka
super ten pajacyk i Papi ślicznie w nim wygląda:)

Też wam wstawię mojego misia:) Na grupie bo jest z ciocią na zdjęciu

Mój bratanek zapytał ostatnio mamy jak się urodził,a Aga powiedziała mu,że w kapuście go znalazła ,a on tak stoi chwilkę w milczeniu po czym mówi" Ale w takiej ze sklepu? Bo przecież w grudniu na polu kapusta nie rośnie.:

reklama
Rozszpunka wiesz ie ma nic bardziej słodkiego niż facet z niemowlęciem a jeszcze w takim fikuśnym ubranku ;-) Julka udana szkoda że nie widzi ile ona bałaganu robi:tak:

Viola i zrób tu dziecko w konia albo nie mów całej prawdy zaraz dziecko wymyśli i to dorosły wychodzi na durnia :)

Ostatnia edycja:
Do góry