reklama
AdaW
wiedźma :p
dziama ja miałam wesele koło 100 osób ale fajnie pewnie się doczekać nie możecie te przygotowania i to wszystko najgorsze że te chwilę tak szybko zlecą że aż nie zauważysz kiedy będziesz mieć na palcu gps szalona panna młoda
P
Paula~
Gość
AdaW niezła aparatka z tej Twojej Julki :-)
AdaW
Nie mam pojęcia po kim wiesz niekiedy teksty ma obłęd ale i tak najbardziej lubię jak tatusia opiernicza stanie przed nim macha palcem i tato a ja ci mówiłam żebyś przebrał buty bo zamiatałam z mamą mówiłam mówiłam a ty oczywiście nie i oczywiście musiałeś nabrudzić i oczywiście ciekawe kto to będzie sprzątał ? weź to posprzątaj bo oczywiście że my już umyłyśmy podłogę. Dlatego mój m powiedział że z trzecią babą to on już chyba nie wytrzyma
Ilonka czekaj jak Twój Jasiu Ci będzie jakimiś tekstami zapodawał. Dzieci usłyszą coś i tak to potrafią wykorzystać
Ilonka czekaj jak Twój Jasiu Ci będzie jakimiś tekstami zapodawał. Dzieci usłyszą coś i tak to potrafią wykorzystać
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!!!
Paula no i masz! Cudną stronę wkleiłaś! I że tak powiem przygarnęłyśmy z Adą, Malwinkę Romę Różową:-)http://www.decobazaar.com/produkt-malwina-roma-rozowa-3484739.html
Zaraz doczytam co u Was, bo nie mogłam wyjść z tej stronki Torebki, biżuteria hand made i sklep vintage na DecoBazaar Dla tych które robią piękne rzeczy na szydełku, strona do inspiracji, a szczególnie dział dla dzieci:-)
Paula no i masz! Cudną stronę wkleiłaś! I że tak powiem przygarnęłyśmy z Adą, Malwinkę Romę Różową:-)http://www.decobazaar.com/produkt-malwina-roma-rozowa-3484739.html
Zaraz doczytam co u Was, bo nie mogłam wyjść z tej stronki Torebki, biżuteria hand made i sklep vintage na DecoBazaar Dla tych które robią piękne rzeczy na szydełku, strona do inspiracji, a szczególnie dział dla dzieci:-)
Ostatnio m nosił Małego na rękach po lidlu w tym misiu to wszyscy się za nim oglądali. Ktoś mu powiedział, że myślał, że on takiego dużego misia niesie Ale zdjęć nie mam, zrobię
Ada, Udana ta Julcia! Dobrze mówi dziewczyna, facet musi znać swoje miejsce
Ada, Udana ta Julcia! Dobrze mówi dziewczyna, facet musi znać swoje miejsce
Ostatnia edycja:
Axa super ta laleczka oglądałam dziś te panie w ddtvn,ale cena wysoka ale z drugiej strony te lalki co moja chrześniaczka teraz zbiera też po 150 kosztują a brzydkie to to. Te szmacianki są cudne i mają malowane twarzyczki
Ada super teksty ma Julcia
Ilonka super ten pajacyk i Papi ślicznie w nim wygląda
Też wam wstawię mojego misia Na grupie bo jest z ciocią na zdjęciu
Mój bratanek zapytał ostatnio mamy jak się urodził,a Aga powiedziała mu,że w kapuście go znalazła ,a on tak stoi chwilkę w milczeniu po czym mówi" Ale w takiej ze sklepu? Bo przecież w grudniu na polu kapusta nie rośnie.:
Ada super teksty ma Julcia
Ilonka super ten pajacyk i Papi ślicznie w nim wygląda
Też wam wstawię mojego misia Na grupie bo jest z ciocią na zdjęciu
Mój bratanek zapytał ostatnio mamy jak się urodził,a Aga powiedziała mu,że w kapuście go znalazła ,a on tak stoi chwilkę w milczeniu po czym mówi" Ale w takiej ze sklepu? Bo przecież w grudniu na polu kapusta nie rośnie.:
reklama
AdaW
Rozszpunka wiesz ie ma nic bardziej słodkiego niż facet z niemowlęciem a jeszcze w takim fikuśnym ubranku ;-) Julka udana szkoda że nie widzi ile ona bałaganu robi
Viola i zrób tu dziecko w konia albo nie mów całej prawdy zaraz dziecko wymyśli i to dorosły wychodzi na durnia
Viola i zrób tu dziecko w konia albo nie mów całej prawdy zaraz dziecko wymyśli i to dorosły wychodzi na durnia
Ostatnia edycja:
Podziel się: