reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hey dziewczynki! ja jestem, ale miałam fatalną noć i ledwo na oczy widzę...
młodego dzisiaj wujek zabiera więc pewnie będziemy aię z mężem sobą zajmować, wybaczcie kochane :cool2:
może zaglądnę potem, ale nie obiecuję... normalnie zombie ze mnie dzisiaj, oooo mniej więcej takie - :growl:

buźka słoneczka!!!

reklama
Jestem Gwiazdy, ale idę drzemkę zapodać, bo padam... Dobrze,ze siostra akurat zrobiła spaghetti, to obiad mam z bańki:-) Dla m też wzięłam i nie muszę już się o to martwić :-)

pamelka zdrówka Wam życzę :-)

przepraszam,ale idę sie połozyc do wyrka,bo goraczka wróciła.mężulek zagrzał miejscówkę!!! chciałam tylko napisać że minął rok odkąd znalazłam nasze forum,sentymentalna sie robię chyba z wiekiem...więc chciałam Wam wszystkim bardzo podziękować za okazane mi wsparcie,pomoc i troskę! uwielbiam Was wszystkie! m8.gif

Truskawkowy Gad zgłasza swoją obecność:-p

Przyszła dziś torba od Losiczki :-):-):-):-):-)
Jest cudna!!! Praktyczna, wygodna, świetnie uszyta!!! Normalnie patrzę na nią i mi się buźka cieszy:tak::-);-)
także polecam naszą Losiczkę, zdolną bestyjkę!!!:-)

Katy no baa jasne że będę jęczeć że mi jakiś terrorysta w brzuchu mieszka:-D
Rozia osszzztyyyy ranny ptaszku dałaś czadu :p
Ania jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-):-):-)
Ilona padłam hahaha no boską miał mąż pobudkę, ale obrze dobrze, niech czasem poczują te nasze gorsze połowy jak to jest hihihi:-D
racuchy paluszki lizać
jak robiłaś ciasto?
Marta super wieści Rozia nam przyniosła:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :D
Roszpunka Niech Maksio często tak rozpieszcza mamusię:tak:
Cat witamy i kciuki zaciskamy ;)
Agnes w nocy często dzieciaki jedzą spokojniej dlatego nie odbija im się, spokojnie :)
Pamela ujć...zdrówka!!
i kciuki za II kreseczki i happy end ;)
Ada no wykres ..jednostajny :p ale tempka wysoka, trzymam kciuki ;)
Piąteczko szalejesz :cool2:
Valky mmm...co to się będzie działo...:cool2:

Miłego dnia Kobietki;-)

Ilonka, pamela dzięki za wsparcie chciałabym bardzo żeby to były prorocze słowa ale nie robię sobie nadziei to potem mniej przykro:-(

piąteczka rany boskie tylko nie mów że to na raz. Swoją drogą zjadłabym bigosu na pewno pychota:blink:

pamela grzej się grzej nic nie robi lepiej na choróbsko jak ciepły m pod kołderką :-D zdrówka

Val czyli chata wolna :blink: a czemu to taką złą noc miałaś?

Rozia ale Ci dobrze ja w środę spaghetti miałam :tak: ja godzinę na fotelu sobie drzemkę strzeliłam ale jakiś klient zadzwonił :sorry2: i mnie obudził

Piąteczko i jak dzieciarnia ????????????????????????
Truskawa a mozesz pokazać to dzieło naszej Beci ??????????? Ja tez czekam na przesyłkę :-D:-D:-D Też sie nie mogę juz mojej doczekać :-):-):-):-)
Tu masz słoneczko przepis .....Wielkie Żarcie - Przepis - racuchy drożdżowe
naprawde niebo w gębusi :tak::tak: a pare razy robiłam z innego przepisu iu zawsze surowe mi wychodziły a te są przepyszne .. na ciepło najlepsze :tak::tak::tak::tak:

Pamela my także dziękujemy Ci za to ze jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Rozia śpij śpij :) a z obiadem Ci sie fuksiaro upiekło :-p

taka zmęczona jestem, a usnąć nie mogę :-(

pamelka właśnie mi uświadomiłaś, że mnie też rok minął ... Ależ to zleciało... A pamiętam sam początek jak nie ogarniałam wszystkich i gubiłam się w tym kto komu i kiedy odpisuje... A przez ten rok tyle się wydarzyło... Przede wszystkim udalo mi się wskoczyć do drugiej tabelki :-) A co najważniejsze zawsze mogłam na Was liczyć w sytuacjach dla mnie ciężkich,trudnych, ale i tych radosnych :-) Za to Wam dziękuję i mam nadzieję,że choć cząstkę tego wszytskiego będę mogła oddać Wam jaki nowym staraczkom, które sie tu pojawią :-)

Jeszcze raz wielkie DZIĘKI za to,że jesteście:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dzieciarnia chora- gil do pasa i kaszel- a mnie właśnie tak brzuch rozbolał, że musiałam sie położyć- pewnie nadciąga @- aż mi niedobrze

reklama
piąteczko:-(:-( bidulki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze to nie małpiszon sie zbliża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiedy chcesz testować |????????????????????????

Ja uciekam na razie bo misiak zaraz bedzie juz :-):-):-):-) Jakby mnie nie było to życzę udanego wieczorku i spokojnej nocki :-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-) :*:*:*

Do góry