reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marysia pięknie niunia śpi:-)
Sylwia dzięki i dobrze że u Ciebie oki :)
Ada o to właśnie mi chodziło :) auto niech kupi, ale rozsądnie ;)
a ja ...sama sie zdecydować nie mogę, z jednej strony chciałabym córę...z drugiej synka, najlepiej i jedno i drugie:-D
więc kimkolwiek jest Rybcia będzie super :)

reklama
Dziewczyny....mam wiadomość od Losiczki :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Nie wie kiedy bedzie na bb :-:)-(,sypie jej się cały świat ,Mati złamał noge ,ciocia odebrała wyniki i ma przezuty na płuca :-:)-:)-( normalnie wszystko jej się wali :-:)-:)-(,przeprasza ale nie ma teraz głowy tu wchodzić

Bidulko ,ja jestem z Toba Beatko trzymam kciuki zeby coś sie poprawiło o rany jaki ten Świat niesprawiedliwy :-:)-:)-(

Marysia, ty tylko wchodzisz tutaj i drażnisz tych niewysypiających się, nieładnie;-):-D No to cudnie macie, jaka grzeczna ta Anecia:tak:

Losiczko, przykro mi. Jak się wali to na całej linii...:-(

truskafka, to następnym razem trzeba strzelać na bliźniaki dwujajowe;-):-D

Dziś u mnie zupa-krem z marchwi. Już nie mam pomysłów na obiady:crazy:

MALA MI - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
TRUSKAWKA - wszystkim takiego grzecznego spiocha zycze
PAULA - pogoda do d... to i weny brak
ILONKA - kobieto o ktorej ty wstajesz ze tyle zrobilas ?
ROSZPUNKO, AGNES - oby dzieci dalej takie grzeczne byly
PIATECZKA - zdrowka dla maluchow

ADA - twoj m optymistycznie do zakupu podchodzi :-D

ROZIA - milej drzemki

ROSZPUNKO - przynajmniej tym sie moge nacieszyc bo reszta do du... nie moze byc za dobrze

Ostatnia edycja:
losiczko72 Kochanie jestem z Tobą- mam nadzieję, że wszystko powoli się poukłada :tak:

Marysia77 no dokładnie, zaczęła się chyba ta depresyjna część jesieni…
:-(

Dobra Balbinki, ja idę się zdrzemnąć
;-)

Marysia on bardzo optymistycznie niech mia da te 600 zł a ja mu hulajnogę za 50 kupię i na ciuchy będę miała dla siebie i Julki plus używaną szafę co by mi się pomieściły:tak: Nie chcę Ci psuć optymizmu ale Julka jadła koło 23 i wstawała 6 do czasu jak jej ząbki ruszyły i zaczęło z tym być różnie więc korzystaj póki się da:laugh2:

Truskaffka wiem chyba co czujesz bo ja z jednej strony chciałabym chłopca bo bym miała parkę. Ale dziewczynka też było by fajnie plus dodatkowo taniej bo mam po Julce ciuchy. Mi też się kiedyś bliźniaki marzyły ale nie dałabym sobie z nimi chyba rady dlatego wyrazy szacunku dla przyszłych i obecnych mam bliźniaków :-):-):-)

Losiczko kochana trzymaj się twarda babka jesteś dasz radę a jak się już wszystko unormuje to wpadaj do nas. Zdrówka dla Matiego i cioci oczywiście :**********

Losiczko skarbie trzymaj się i tulę mocno:-( przykro mi bardzo zwłaszcza że już powoli się przejaśniało u ciebie:-(

Marta gratki wizyty:-):-) optymistycznie nastawiona jesteś co??

Truskafffka niech prezes szybko do formy wraca:-)

Dziewczynki przepraszam ale nie mam siły was dokładnie poczytać:zawstydzona/y: wszystkie pozdrawiam baaardzo:-)

Marysia wstałam przed 7 :-D Pobiegłam po ciepłe bułeczki do biedronki dla męza do pracy i na śniadanko i od razu robie zakupy zeby juz nie wychodzić z dzieciarnią:tak: wróciłam wydelegowałam męza , podszykowałam szybko wszystko i juz :-D:-D:-D:-D:-D na szczęście czysto miałam bo ogarnęłam wieczorem wszystko bo młode o 20 juz spały :-D a my z m przed 21 juz pod kołderce hehe :-D
Aneci nie przebije Papi jak na razie .... o 20 w kimono a wstał po 2 :sorry: :-D ale i tak jest super :-D:-D

Zawsze tak jest .. albo sie wali wszystko na raz . albo nie wszystko jest tak jak powinno :-( ahhhhhh życie :-:)-:)-:)-:)-( a nasza Beatka to za dużo ostatnio ma na głowie , i tych zmartwień :-:)-:)-( to nie fer :-:)-(

reklama
Oj Ilonka nie wiem czy mi by się chciało :szok: Mój m wstaje o 6 pije sobie kawę o 6.4 budzi mnie idzie do sklepu kupuje mi jakiegoś pączka albo drożdżówkę do kawy do pracy przynosi i jedzie do pracy o 7 budzę Julkę do przedszkola 7.30 ona jedzie do przedszkola ja do pracy :tak: Jak jestem w domu to sobie kupuję sama i zakupy robię od razu jak wracam z przedszkola :laugh2:tak się utarło wcześniej wstawałam wcześniej i biegałam ale mi przeszło Podziwiam i przyślij mi mielonego i sałatkę bo głodna jestem a smak mi zrobiłaś ja mam dziś placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym tak za mną chodziły a jutro racuchy bo mam dużo jabłek

Do góry