reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Adzik ja sie nie smieję z Ciebie no wiesz :-) o jakich ty kompleksach kobieto mówisz????głupotki opowiadasz

Rozia,a gdzie rozia?????spichu ....
Ilonka jak bede miała chwile ja tez pomogę ;))) gdybym po Szymku miala juz dawno bym wysłałą :)

reklama
tak naprawde to teraz nr 1 to ten bujaczek bo On lubi sobie leżeć i patrzeć np w tv czy ogólnie po mieszkaniu ... a i mnie lepiej bo moge Go np do kuchni wziąść i "gotuje" ze mną
Wiec jak mam juz kupić i dać kasę to kupie na dłużej czyli taki... LEŻACZEK BUJACZEK FIRMY FISHER PRICE (2720687838) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo on jest do 18 kg wiec by posłuzył na długo,
ale zeby mniej więcej wyszło z przesyłką nie wiecej niz 100zł ... :sorry: lukam na tablica, pl jeszcze,. ale nie kazdy chce wysyłać niestety :-(

kąpać bede w wannie najwyżej .. ręczniczki kupie w lumpie jak znajde.... przewijak w sumie nie jest taki potrzebny ..... kurcze szkoda ze tak wyszło.... no ale cóż zrobić .... :-:)-( chyba sie powinnam przyzwyczaić ze u mnie wiecej pod górkę niz z z górki :-D:-D:-D no ale nie bede narzekać ... :-):-):-):-)

dziękuję :)

Ilonko masz za dużo wiadomości i nie mogę Ci wysłać na grupie na wyprawkowej części masz tam kilka propozycji a ja szukam dalej :)

Ilonko szczerze uważam że 18 kg to przesada moja córka ma 18 kg i ponad 4 lata i już widzę jak siedzi w jednym miejscu nie ma opcji. Ale jak już uważasz

Ostatnia edycja:
Ada ja wiem, wiem o co chodzi :-) ale np te zwykle bujaczki mają przeważnie do 9 kg ,,, czyli nie za długo by posłużył ....... no ale w sumie teraz jak tak myslę ... to byle do okresu gdy Papi bedzie w miare ładnie siedział, to wyciągnę z piwnicy krzesło do karmienia i tam bedzie przesiadywać nie tylko przy karmieniu i juz :tak::tak::tak:

no proszę,,,,, jak nie piję to myslę :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-):-):-):-):-):-) hehe

Ilonko no 9kg to podobno około 7 miesiąc wiadomo dzieci są różne. Obejrzyj sobie te moje wypociny na grupie mam nadzieję że choć coś ciekawego znalazłam ;-)

piąteczka a jakie masz duże te swoje maluchy? Moja Julka to kawał babki więc sobie waży z resztą lubi jeść nie dziwota :)

yyyyyyyyyyyyy Mój Jaś ma 3 lata a waży 19 kg :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: no ale on jest ubity tak naprawde bo nie wygląda ze az tyle waży sobie :laugh2::laugh2::sorry::sorry::sorry: :-)

dziękuję Aduś :* pisałam Ci na priv w sprawie FB :) skrzynka juz pusta także można pisać :-)

reklama
Do góry