reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Valkyrie też sobie zazdroszczę ;-) wiem, że mogę oddać jej się nawet z zamkniętymi oczami i zawsze wyjdę zadowolona :tak: jaka była moja rozpacz kiedy Ona- moja najlepsza fryzjerka wyjechała za granicę… :szok: chodziłam w tedy do osiedlowego fryzjera, niby też dobra babka, ale wkurzał mnie nawet sposób w jaki trzyma nożyczki hahaha zboczenie od mojej NAJLEPSZEJ :tak: w końcu pracowalyśmy razem- tak jej się poprzyglądałam, że teraz mam wrażenie, że każdy fryzjer który trzyma inaczej nożyczki niż ja jestem przyzwyczajona- jest do d**y... :baffled: Na szczęście wróciła i co najlepsze zaczęła pracę w jednym z salonów na moim osiedlu :-)
Jak będzie w PL to zapraszam- mogę polecić z czystym sumieniem- wiem, że wyszłabyś zadowolona :tak:

AdaW najważniejsze to mieć zaufanie do fryzjera
:tak:
oj ja myślę, że tyle działo się od czasu kiedy ostatni raz się widziałyśmy, że nie wiem czy popołudnia wystarczy, bo ja straszna gaduła jestem :-D

piąteczko widzę, że już chce odpokutować
:cool2:

A co do samochodu, to ja właśnie na dziada wydałam 600,00zł no, ale trzeba było powymieniać oleje i inne płyny, klocki i takie tam przed zimą… zważając na to, że mnie chyba najszybciej z nas wszystkich śnieg przy atakuje
:eek:

hej! NO TO CHYBA JESTEM NA BIEŻĄCO Z WAMI

To co mogłam to nadrobiłam. postaram się teraz nie robić zaległości. Olek probuje zasnąć a ja śmigam po necie.

jane śniadanko wygląda bardzo apetycznie. ja niestety teraz na łatwiznę idę bo brak czasu na wymyślne dania. no i podziwiam twoja aktywność fizyczną. aż zazdroszczę

katy basen zaliczony?

piąteczka
ale m u ciebie podpadł. no ale nauczka musi być. ja bym mu niezłą jazdę zgotowała

sylwia dobrze że jesteś w domku. już nie długo ci zostało. trzymam &&&&&&&&&& aby wszystko było ok do końca

kasiaes cały czas myślę o tobie i dziewczynkach. wierzę że wszystko zakończy sie dobrze

lori witaj. dobrze że wyniki ok. może rzeczywiście warto zaprzestać mierzenia temperatur, tabletek i innych wspomagaczy. jesteście zdrowi więc na pewno się uda. trzymam kciukasy za was

wiecej nie pamiętam. sorki ale miałam nadrabianie kilka dni.

Ostatnia edycja:
agnes2704 uffff czuję to zmęczenie :tak: ja kiedyś nadrabiałam dosłownie kilka dni, a jak wydawało mi się, że jestem na ostatniej stronie to w między czasie pojawiała się kolejna, kolejna itd. :-D

piateczko a moze on w ten sposob proponuje wspolny posilek??? MOZE??? :sorry2:
paula to zazdraszczam tym bardziej bo ja z fryzjerami mam tylko przeboje :no:

moj maly potworaszczak, zjadl wlasnie taka miche zupy pomidorowej z makaronem, ze ja chyba bym rady nie dala... a spust mam niezly :-)

reklama
Val to tylko się cieszyć
piąteczko nie denerwuj się bo nerwami i tak go nie ukarasz a szkoda sobie psuć nastroju
Paula ja też jestem gaduła wierz mi ja wyjechałam do babci na dwa dni a opowiadałam ponad dwie godziny ciągiem :-D
agnes podziwiam ja się nawet nie zabrałam do odrobienia strat;-)

Do góry