reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula weekend mało udany grrrrrrrrrrrrrrr
mały sie rozchorował,a przyszła poszła i niedoszła tesciowa mnie wqwiła i to ostro bo zaczeła wymyslac ze po co my sie badamy ze przesadzamy z monitoringiem i wogole ze wszystkim ze kiedys to tak nie było,no i ze po co G ma sie badac,no żesz ***** !!!
a ja uważałam ją za bardziej cywilizowaną :crazy:
Piąteczko a wcinaj ja jak pojde do dom to tez sobie zapodam a co :-D bo brzuch taaaak boli ze wrrrrrrrrrrrrrrr

Losiczko Tobie to chyba sie nudzi hehehehe :-D

oooo zostałam ocenzurowana :laugh2:

Ostatnia edycja:
losiczko ale trzyma cię ten twój w niepewności podziwiam talent ja nawet dziury zaszyć nie umiem:rolleyes:
paula witamy pogoda brzydka dobrze się spało:-D a kiedy masz mieć@?
piąteczko ja do kawy kremówkę zjadłam więc już patrzyłam na ćwiczenia te co jane pisała i chyba się skusze bo nie długo jak się energicznie odwróce na łóżku do m to pomyśli że tsunami :rofl2:

Mamai123 o jej, przykro mi :-(
jak to po co się badacie? OK kiedyś może nie było takich możliwości, ale powinna mimo wszystko zrozumieć, że czasu się zmieniły i jak jest możliwość to należy z niej skorzystać... przecież to nikomu nie szkodzi, a jedynie może pomóc :tak: no, ale cóż, myślenia niektórych osób nie zmienimy ;-)
w każdym razie, oby kolejny wypad należał do bardziej udanych :-)

edit.: AdaW oj spało, spało :tak: szkoda tylko, że dzisiaj muszę iść znowu na nockę :-( ale na szczęście dopiero na 22:00 :-D a co do @ to dzisiaj ma przypełznąć...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula brak słów normalnie :no:

Ada nie mozna nic pod wykresem Ci napisac hehehehe

Piąteczko ona zawsze spoko kobitka sie wydawała a teraz :szok: normalnie nie wiem co jej sie stało,a jak jeszcze na imprezie jej urodzinowej usłyszałam ze jest za legalizacja związków homo i adoptowania przez nich dzieci no to miarka sie przebraała,az cała rodzina na nią wsiadła,pogubiła sie kobitka chyba

malami nie przejmuj się teściowe są po to żeby wq..wiać i zepsuć nawet najlepszy dzień wiem bo mieszkam z teściową na szzęście ja u góry a ona na dole ale to i tak z blisko:crazy: coś nie tak z wykresem?

paula może @ nie przyjdzie jednak :-D
piąteczka i losiczka jesteście nie możliwe :rofl2::rofl2::-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
piąteczko no kto wie… ale muszę przyznać, że byłabym w szoku gdyby okazało się, że kolejna @ za ~ 9 miesięcy hahaha :tak:

Malami123 jest szansa, że jak sobie wszystko przemyśli to jednak przyzna Wam rację
:tak:

edit.: AdaW poczekamy, zobaczymy... ja ogólnie nie mam jakichś super regularnych cykli także kto wie co się wydarzy ;-)

Do góry